2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثلا واسه ۳ /۴ماه بخوام

الان همه قیمتها در حال تورمه. ببین طلای آب شده بخر اگه میخای زود بفروشی. سود داره ولی ممکنه خیلی چشمگیر نباشه برای یه فصل. طلای غیر اب شده دستمزد و مالیات و از این چیزا داره. برای همین در طول چند سال سودش خوب میشه. باز آب شده اجرت نداره. دست دوم هم ریسک داره چون داخلش ممکنه ناخالصی بزارن.

الان همه قیمتها در حال تورمه. ببین طلای آب شده بخر اگه میخای زود بفروشی. سود داره ولی ممکنه خیلی چشم ...

درسته خیلی ممنون

واقعا میترسم بخرم بیاد پایین از طرفی نخرم پولم ارزشش واز دست بده دیونه شدم اینقد فک کردم

عاطفه خانم هستم یه افسرده ولی زنده با امید😅💖

درسته خیلی ممنونواقعا میترسم بخرم بیاد پایین از طرفی نخرم پولم ارزشش واز دست بده دیونه شدم اینقد فک ...

پولت چقدره؟ ببین تاحالا تو کل زندگیم ندیدم چیزی ک رفته بالا بیاد پایین. یه نوسان خیلی جزیی همیشه هست ولی در حدی نیست ک ضرر کنی. ولی خب ب هرحال ریسک داره و ۳،۴ ماه واقعا زمان زیادی نیست

سودشون زیاد نیستاگه پولتون بیشتر از ۵۰ تومانه حتما طلا بخرید

هههههه نه بابا اینقد پولم کجا بود من دانش اموزم به زور حدود ۲۰ /۳۰تپمن پس انداز کردم میترسم هی پولم بمونه با این تورم بی ارزش بشه نمیدونم چیکارش کنم از طرفی میترسم بدم طلا بیاد پایین همینم کم بشه

درسته خیلی ممنونواقعا میترسم بخرم بیاد پایین از طرفی نخرم پولم ارزشش واز دست بده دیونه شدم اینقد فک ...

برو بخر، من هر وقت پول دستم اومد طلا گرفتم و کاری به نوسان قیمت طلا نداشتم، درسته الان زیاد ندارم ولی به نسبت حقوقم خوبه ۲۰۰ گرمی دارم

پولت چقدره؟ ببین تاحالا تو کل زندگیم ندیدم چیزی ک رفته بالا بیاد پایین. یه نوسان خیلی جزیی همیشه هست ...

حدود ۲۰/۳۰تومن😅😅زیاد نیست دانش اموزم 

ولی خب همش میگم اگ ۴/۵ماه پیش همین و طلا میخریدم الان ۲ برابز بود الان میترسم با این توافقا بیاد پایین