2777
2789

رویوال رو خیلی تعریفش رو شنیدم همه میگن تو ایرانی ها برای پوست چرب بهترینه 

راکوتن رو داشتم راضی بودم 

لافارر هم قبل از اینکه این همه گرون بشه داشتم عالییییی بود ولی خیلییی عطر داشت 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رویوال رو خیلی تعریفش رو شنیدم همه میگن تو ایرانی ها برای پوست چرب بهترینه راکوتن رو داشتم راضی بودم ...

منم هم تعریف رویوال رو شنیدم هم تعریف لافارر رو ولی بین این دوتا موندم .شما پوستت چربه؟

منم هم تعریف رویوال رو شنیدم هم تعریف لافارر رو ولی بین این دوتا موندم .شما پوستت چربه؟

بله به شدت چربه 

آبرسان سیمپل اصلا بو نداره که اذیت کنه خیلی سبک و خوبه

سیمپل بیشتر مرطوب‌کننده هست 

آبرسان لافارر پوستت رو کامل آبرسانی میکردی؟پوستت باهاش جوش نمیزد؟

اصلاً باهاش جوش نزدم 

کامل هم آبرسانی میکنه ولی خیلی‌ عطری بود 

ولی دلم میخواد یروز رویوال رو بگیرم خیلی تعریف میکنن ازش 

شوینده پوست چرب چه برندی استفاده کردی که خوب بوده؟

شوینده پوست چرب برای استفاده روزانه نیست حتی اگر پوستت خیلی چرب باشه ولی شوینده های کره ای استثنا هستن و میشه روزانه هم استفاده کرد البته خودم نداشتم تا حالا 

باید دو روز در هفته نهایتاً استفاده بشه شوینده پوست چرب 

من راستش شوینده پوست چرب نداشتم 

ولی از رفرشینگ سیمپل خیلی راضی بودم قیمتش هم خوب بود (مخصوص پوست چرب نیست اما من دوبار در روز ازش استفاده دارم راضیم)

ولی شما ا گر پول داری بیشتر هزینه کن 

مثلاً شوینده های کره ای عالی هستن 

بال بال میزنم بتونم شوینده گودمورنینگ رو بخرم 

هم روزا نه میشه استفاده کرد هم خیلی‌ تعریفش رو شنیدم 

ولی پول ندارم