2777
2789
عنوان

چقد اخلاق هما تو پایتخت رو مخه

3008 بازدید | 118 پست

همش دستوری حرف میزنه یا با حالت عاقل اندر سفیه نگاه می‌کنه همش انگار دعوا داره یا داره ایراد میگیره  می‌بینمش عصبی میشم 

شما چی ؟

یس 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونم شابد بخاطر ابنه ک واقعا بلده مدیریت کنه

کلا این مدل خانوما جایگاه خوبی دارن چون اینخودش یه هنره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

هما از اول همین بود

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ اگر میخایید نذر کنید برای حاجتتون، برای عید غدیر نذر کنید💚بیایید غدیر رو عاشورایی برگزار کنیم 😍چه بگویم که علی کیست😍رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد🌺عرش را غرق تهیر کند و برگردد🌺دیر یا زود ولی می‌رسد از راه اخر🌺یک نفر عین علی می‌رسد از راه اخر🌺مینویسم که شب تار سحر میگردد🌺یک نفر مانده از این قوم که برمی گردد🌺ان شاء الله.✌️ما_ملت _امام حسینیم. گر به دولت برسی مست نگردی مردی🌷گر به ذلت برسی پست نگردی مردی🌷اهل عالم همه بازیچه دست هوسند🌷گر تو بازیچه این دست نگردی مردی🌷با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح💓صبح دولت بدمد، شادی ما پشت در است💓گر که ریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برا فشانم بر او💞رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند💞در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم 🥀بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 🥀به وقت صبح قیامت که سر ز خاک بر ارم🥀به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم🥀گرفتارم، گرفتارم یا ابالفضل💔گره افتاده در کارم یا ابالفضل💔دعایی کن دوباره چند وقتیست💔هوای کربلا دارم یا ابالفضل💔تمام لذت عمرم در همین است که مولایم اميرالمؤمنين است💓اشهد ان علی ولی الله💓عاشق شعرم

بیشتر ببینید
نمیدونم شابد بخاطر ابنه ک واقعا بلده مدیریت کنهکلا این مدل خانوما جایگاه خوبی دارن چون اینخودش یه هن ...

مدیریت کردن با این چیزا فرق داره 

البته اره تو اجتماع که هر چی اینجوری باشی موفق تری 

اما دیگه خیلی بداخلاق شده 

مدیریت کردن با این چیزا فرق داره البته اره تو اجتماع که هر چی اینجوری باشی موفق تری اما دیگه خیلی بد ...

اره منم منظورم همین بوده

واقعا هما بلده مدیریت کنه و اینم باید در نظر بگیری ک نقی هم خیلی جایگاه زنشو بالا میبره

و هما خیلی عاقل تر از کل خانوادشونه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

تازه قسمت یکه 😂 زوده واسه تحلیل

ولی جدی من اصلا نمیتونم اینطوری دقیق از روی صفحه تی وی آدما رو تحلیل کنم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید