2777
2789
عنوان

چقد اخلاق هما تو پایتخت رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 119 پست
از چند سال قبل میشناسمتو خیلی حس خوبی دارم بهت کاش شمال بودم باهم دوست میشدیم🙂🤍

قربون محبت شما برم من باعث افتخاره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اوایل مهربون تر بود انگار ساده تر بود الان همش از میزنه

چون زیادی بهش بها دادن فکر کرده دیگه چه خبره من بدم میاد از اینطور آدمها نمونش رو داریم که فکر میکنه عقله کله هر کسی دیگه تو زندگیش راه و رسم بلده حالا چه کمتر چه بیشتر 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خب اطرافیانش واقعا اکثرشون اسکلنهما خیلی عاقل‌ترهاین ی ویژگی مثبته اتفاقا

خب همین بده تو یه فیلمنامه همه اسکل باشن یکی کنترل گر 

یکم تعادل بود بهتر میشد شخصیت ها یک بعد دارن همه خنگ 

هما هم یک بعد عاقل ماجرا  نمی‌دونم هرکس نظری داره برای من خیلی تکراری شده

چون زیادی بهش بها دادن فکر کرده دیگه چه خبره من بدم میاد از اینطور آدمها نمونش رو داریم که فکر میکنه ...

دقیقا هما شخصیت کنترل گر هست تو روانشناسی و سلطه گر  همه اینایی که ازش تعریف  و تمجید میکنن در واقعیت یک ساعتم نمیتونن اینجور آدم رو تحمل کنند 

خب همین بده تو یه فیلمنامه همه اسکل باشن یکی کنترل گر یکم تعادل بود بهتر میشد شخصیت ها یک بعد دارن ه ...

دقیقا یکم فیلمنامه دور از واقعیته 

ولی انگار بیشتر از این موضوع ، به فضای طنز سریال توجه کردن و روی اون مانور دادن که بنظرم تا حدودی موفق بودن

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فیلمو برعکس میبینی اون نقی هست که هی امر و نهی میکنه ایراد میگیره و باید همای بیچاره هی حرص میخوره د ...

نقی هم نقشش خیلی حسوده و ایراد گیر نسبت به بقیه مخصوصا ارسطو ولی هما نسبت به همه اینطوریه 

اینم در نظر بگیرید این تیپ زنهای کنترل گر و سلطه گر خودشون هم مرد رو به این سمت سوق میدن که هیچ وقت نتونه مستقل و درست تصمیم بگیره و در نتیجه همیشه مثل بچه ها رفتار می‌کنه 

اخه دقت کنی...واقعا هم هما از همه شون تحصیلکرده تر و اگاهتر و باشخصیت تره

حالت نگاه و حرف زدن لحنش و ایناش تیپ کنترل گره و سلطه گر هست  . باور کن از نزدیک چنین آدمی دور و برت باشه برات غیر قابل تحمله ولی تو فیلم همه خنگ و ناآگاه اون عافله و طنزه همه تعریفش میکنن 

زنهای اینجوری همین بدی هم دارن که دیگه مرد نقش بچه داره تو زندگی خودش رشد نمیکنه منتظر امر و نهی هست ...

میدونی این رفتار نتیجه چیه

مردهایی که زنهاشون خیلی عاقلن وخودشون هوششون متوسطه  و فاصله سنیشون با زنشون کمه اینجوری میشن