2777
2789
عنوان

من حق میدم به مادرشوهرایی که دوست ندارن عروس از خانواده پایین بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 58 پست
کلا اصلش اینه هرکسی باهمسطح خودش ازدواج کنه چ پسر چ دخترپسری ودختری که باسطح بالاتروپایینتر ازخودشون ...

دقیافه تو خانواده ما همبن شده همه داریم اذیت میشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ۱۰۰درصد کلا ۲۰ درصد دختر های وضع مالی بد خوب توشون هست اینو گفتیدیعنی بقیشون خوب نیستن دیگه

بقیشون حسود و چشم خوشبختی بقیه ندارن چشم هم چشمی میکنن 

من سطح خونوادم از سطح خونواده شوهرم خیلی پایین تر بود. خونواده شوهرمم خیلی مخالف بودن ولی شوهرم اصرار کرد بهشون خونواده خودمم هول شده بودن چون ازشون جهیزیه نمیخاستن

فقط یک سال از زندگیمون خوب بود بعدش دیگه واقعا مثل یه کلفت برای خونواده شوهرم زندگی میکنم  همشم ترس دارم طلاقم بدن

ی خاطره بامزه بگم 

البته شایدم بی مزه!

من تو مجردیم خانوادم چون حساس بودن ناخنمو اجازه نداشتم بلند کنم،وضع مالی خانوادمم خوبه اینومیگم که فک نکنید فاصله طبقاتی داریم باهمسرم!

بعد مادرم همیشه میگفت هروقت شوهرکردی رفتی سرزندگیت لاک بزن ناخن بلند کن فلان کن بعد ازدواج من یه تایمی ناخن رفتم کاشتم(یه تایمی میگم ینی کلا دو بار اینا رفتم بعدش دیگه از سرم افتاد با کارو اینا جوردرنمیومد فرصتشو نداشتم)

البته من شاغلم هستما همسرم اوایل ازدواج دانشجوبودویه کار موقت داشت..ینی وضع من بهتربود تااون،خوردوخوراک خونه رو بیشتر من تهیه میکردم تاهمسرم!! بعدمادرشوهرم برگشت یه بارگفت توخونه پدر هرچی ندیده رو اومده خونه پسر من داره میبینه!پولای پسرمو فلان میکنه میره ناخن میکاره ازین خرفا پشتم زیادبود😂😂

حالا اوج کارمن فقط ناخنه بوداا

ولی خب کلا میگم بعضی مادرشوهرا عروس هرکاری کوچیکیم کنه خارمیشه میره توچشمشون

زباد جدی نگیرید..🙂

من سطح خونوادم از سطح خونواده شوهرم خیلی پایین تر بود. خونواده شوهرمم خیلی مخالف بودن ولی شوهرم اصرا ...

بفرما 

دقیقا خودت اذیت میشی 

اما توهم اشتباه نکن دیگه براشون کار نکن زنگ زد مادرشوهرت بیا خونه ما رو تمیز کن روک و نمیتونم 

حرف زیادی هم‌زدن بگو مهریه میزارم اجزا 

ی خاطره بامزه بگم البته شایدم بی مزه!من تو مجردیم خانوادم چون حساس بودن ناخنمو اجازه نداشتم بلند کنم ...

چرا خانوما عادت دارن تو سری خور باشن؟روک نمیتونستی بگی پولای خودمه ؟

قبول دارم 

هرکسی با همسطح خودش ازدواج کنه اینهمه مشکل پیش نمیاد 

دختر پسر فرقی نداره

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

حالا مامان بابای من همش میرن برای کسایی که وضع مالی شون بده یا یتیم هستن 

میگن اونا پاک هستن و...

نمیدونم کار درستی میکنیم یا نه🤔

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
چرا خانوما عادت دارن تو سری خور باشن؟روک نمیتونستی بگی پولای خودمه ؟

توسری خور نبودم کلا زیاد محلش نمیدم حرف میزد میزد خسته میشد وهمیشه هم حرص میخورد که حرفاشو به کتفم حواله میکنم وبرام مهم نیست

خودش واقعیتارو میدونست هدفش این بود باهاش دهن ب دهن بزارم که خب به هدفش نمیزاشتم برسه😂😂

یعنی دخترای وضع مالی پایین ۲۰ درصد خوبن مابقی بد و خرابن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری به این درصد دقیق رسیدین

منظورشون خراب نیست .واقعا تفاوت فرهنگی دوطرف و اذیت میکنه اینو به چشم تو خونواده دیدم و درک میکنم 

خدایا شکرت 

خب نگیرن به درک سیاه

یه جوری پیچ و تاپ دادی گفتم این همه درصد برا چی هست 

داشتم  حساب کتاب  می کردم   

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه