2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 75784 بازدید | 1628 پست

اینا برا حاجت روایی تاثیر دارن

لطفا ی دعا برای رفع ناامیدی یادم بدین

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

عزیزم یه چله داره اون سخته یکم خوندنش ولی اینی که گفتم راحته و خیلی ام خوب جواب میدهبه نیت حاجتت نیت ...

عزیز جان صد تا بند داره اخه ! روزی یکی که چهل تا بند اولش میشه که

میشه واسه ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلیییییی معجزه میکنه فقط اصلا اصلا نزارید کسی چله هاتونو بفهمه شروع می کنید حتی خانواده

بدبختی

من اخه شروع کردم اتفاق خاصی نیفتاده تموم داره میشه هیچی ب هیچی طرف رفت ک رفت🥲💔

میشه واسه ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

امضام💔

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید
برای اینکه بچمون پسر شه چیکارکنیم؟

توی مفاتیح دیدم یه دعایی نوشته بود خیلی هم کوتاه بود باید رو به قبله می‌خوندی نوشته بود فرزند پسر میشه ولی حتما باید تو اسمش محمد داشته باشه وگرنه خدا همون‌جوری که داده همون‌جوری هم میگیرتش

من از۱۲۴هزار صلوات نتیجه گرفتم یعنی حاجت های محال رو هم میده

پس چرا من نگرفتم خواهر؟؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

رعایت رژیم غذایی.حذف سبزیجات خام فقط پخته میخورم. لبنیات حذف میوه هم بصورت کمپوت مصرف میکنم یا میوه ...

ممنون عزیزم

من همه اینا رو رعایت میکنم ولی همچنان درگیرشم بقول شما ریشه این بیماری همش اضطراب و روان ناآرومه که متاسفانه منم هنوز نتونستم کنترلشون کنم

فقط این عصاره بره موم چیه تا حالا اسمشو نشنیدم

نماز شب 

ختم قرآن هدیه به امام زمان عج برای سلامتی وظهورش

روزه گرفتن هدیه به حضرت زهرا سلام الله علیها

نذر نمک به پنج تن

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بیشتر ببینید
دوستان نذر ۱۲۴ هزار صلوات باید حتما هرروز بالای هزارتا بفرستیم؟ اگه روزی صدتا بفرستیم چی؟ میشه؟

من گاهی حالم بد بود ی دونه می‌فرستادم ولی قطع نمی‌کردم ولی ی چیز محال رسیدم 

انگار معجزه بود برام اتفاقا ماه رمضون سال قبل گفتم به نتیجه رسیدم امسالم دارم میگم انشاالله فردا تموم میشه