2777
2789
عنوان

من حق میدم به مادرشوهرایی که دوست ندارن عروس از خانواده پایین بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سوال خوبی بود 😂😂😂طرف مجرده بابا بچس

هیی واقعا درکش نمیکنم بچه ام باشه بیشعوره دیگه مگه هرکس دست خودش بوده تو چه خانواده ایی به دنیا بیاد اخه فقر دردناکه ینفرم بیاد اینجوری حرف بزنه واقعا بیشعوریه

هیی واقعا درکش نمیکنم بچه ام باشه بیشعوره دیگه مگه هرکس دست خودش بوده تو چه خانواده ایی به دنیا بیاد ...

مشخصه چقدر بی فرهنگی 

خانواده پدری من پولدارن و به شدت موفق با فرهنگ اما خانواده مادرم یه مشت بی لول بی فرهنگ 

سخته اختلاف فرهنگی

این حرفا رو کسی میتونه بزنه که خونوادش پشت سرش باشنمن مامانم همیشه تهدیدم میکنه که بپا طلاقت ندنمن ا ...

عزیز مهریه بگیر چون حق شماست 

طلاق بگیر و نرو پیش خانوادت چون اونا پشتت نیستن برای خودت زندگی تشکیل بده و کار کن 

درسته حقوق ها کمه البته ن همه کار ها اما حداقل آرامش پیدا میکنی

اها پس به مادرت کشیدی شما

چرا حرص میخوری خوشگل من گفتم همه آدم های سطح مالی پایین بدن؟

گفتم یه سری هاشون عالین یه سری هاشون حسود و داغون 

مگه شما جزو دسته خوبا نیستی؟

عزیز مهریه بگیر چون حق شماست طلاق بگیر و نرو پیش خانوادت چون اونا پشتت نیستن برای خودت زندگی تشکیل ب ...

من خودم خیلی وقتا با خونواده شوهرم حق میدم بلخره اونا با کلاس هستن. حق دارن خجالت بکشن که من اومدم توی خونوادشون

من خودم خیلی وقتا با خونواده شوهرم حق میدم بلخره اونا با کلاس هستن. حق دارن خجالت بکشن که من اومدم ت ...

چرا خودتو بی ارزش میدونی ؟

لباس های شیک بخر 

آرایش ملایم کن 

به پوست بدنت برس 

کم حرف بزن اما درست بزن 

همین جوری رفته رفته تو هم میشی از اونا

چرا خودتو بی ارزش میدونی ؟لباس های شیک بخر آرایش ملایم کن به پوست بدنت برس کم حرف بزن اما درست بزن ه ...

من بدون اجازه اونا لباس نمیتونم بپوشم

اگه به خودم برسم یا ارایش کنم ازم عصبانی میشن

خیلی وقته بهم میگن ما نگهت داشتیم که اواره نشی

خب میدونن اگه بتدازنم بیرون خونوادم بیچارم میکنن

خواهرشوهرامم خیلی بهم گیر میدن و ایراد میگیرن سر هرکاری که باید انجام بدم

من بدون اجازه اونا لباس نمیتونم بپوشماگه به خودم برسم یا ارایش کنم ازم عصبانی میشنخیلی وقته بهم میگن ...

با یه روانشناس یواشکی مشورت کن بیین چیکار کنی