2777
2789
فعلا یه یخچال فریزر دوقلو و یه لباسشویی ۹کیلویی ال جی برا دخترم گرفتم به حدود۱۳۰یا ۱۴۰ میلیون ۱ماه ...

خوبه دیگه.ال جی بهترین مارکه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا یه یخچال فریزر دوقلو و یه لباسشویی ۹کیلویی ال جی برا دخترم گرفتم به حدود۱۳۰یا ۱۴۰ میلیون ۱ماه ...

وافعاااا😮‍💨🙂🙂🙂

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

برای جهیزیه از تیکه های بزرگ شروع میکنید؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
چقدر خوب شد چه مارکی گرفتین ؟

ال جی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید

اسی به سرم افتاد برم چند تیکه جهاز ال جی بخرم واسه خودم تا همشون ناپدید نشدن.ولی حیف پول ندارم😂😂😂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

برای جهیزیه از تیکه های بزرگ شروع میکنید؟

نه از هر جا بشه🤣🤣

شوهرم یه وام گرفته بود بعد دیگه بهترین وقت بود که بزرگا رو بگیریم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید
خب خداییشم میمونه و تعمیر اینا نمیخواد من الان همه وسایلم قدیمیه پدرومادرمه حتی از سیو پنج سال پیش ع ...

ارزش داره واقعا داره ایرانی بالاخره یکی دوجاش خرتبی داره میلنگه، من وسایلام همه ال جی تا الان مثل ساعت داده کار میکنه 12 ساله،

پسرم با 2بار با وسیله زد به تلویزیون 3جاش سوراخ شده شیشه روش به اندازه سوراخ شدن کنده شد نور ازش میزنه بیرون😆 ولی باز تصویرش خوبه واضح، با کیفیت گفتیم دیگه تموم شد با اون ضربه سوخت صفحه ش ولی هنوز بعد 5سال داره کارمیکنه

نمیدونم قدیمیا انگار لایه محافظ داشتن اون شکسته