2777
2789
یخچالی که 2سال پیش ایرانی ما خریدیم مثلا نزدیک 60تومن ال جی میخواستیم بخریم دقیقا 146بود از بانه تاز ...

ایرانی اسمش چی بود .

جدا شصت میلیون .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قاچاق به چه درد میخوره از کجا میدونی اصله یا نه؟؟ تازه گارانتی هم نداره

اصلش مشخصات داره

گارانتی به کار نمیاد

جنس اصل سامسونگ و الجی خرابی ندارن

اگر یک درصد خرابم بشن قطعاتشون هست مشکلی نیست

اخه ببین چشم نزنم واقعا خرابم نمیشن الان بیست سال پیش یخچال الجی گرفتیم هنوز مثل ساعت کار میکنه

خواهر شوهرم رفته بود بندر سیریک بازارچه میشی  فکر کنم گفت کل وسایل برقی جهیزیه ی دخترش خریده بود همه هم اصل ولی خب گارانتی ندارن دیگه 

واقعا ؟ اینقدر ارزون ... از کجا گرفت ؟

از مغازه های شهر خودش

به نظرت تقلبی انداختن؟فیکش ارزون تره؟

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

فعلا یه یخچال فریزر دوقلو و یه لباسشویی ۹کیلویی ال جی برا دخترم گرفتم به حدود۱۳۰یا ۱۴۰  میلیون ۱ماه پیش گرفتیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید
به راحتی گیر میادالبته که خرابی ندارن ولی حالا یک درصد بگو خراب بشهپیدا میشه وسایلش

نمیشه من شیشه ماشین لباسشویی همه جا گشتم گفتن نگرد نیست یا به‌وسیله از آبمیوه گیر 

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿