2777
2789
عنوان

علت این رفتارهای جاریم چیه⁉️

988 بازدید | 31 پست

قبلا رابطه ام با برادرشوهرم رسمی و محترمانه بود. در مورد مسائل کاری صحبت می کردیم چون کارمون به هم ربط داره. جلوش همیشه لباسام کاملا پوشیده است و اسمش رو با آقا صدا میزدم. در کل هم اهل سبک بازی و شوخی و اینجور چیزا نیستم.

حالا جاریم جلو شوهرم لباس های باز می پوشه و قبل ازدواج دست شوهرم رو می گرفته اینا رو تو عکس ها دیدم. رفتارش هم در کل جلفه. با همه نه فقط با شوهر من.

اما حالا همون نیمچه رابطه ای که بین من و برادرشوهرم بود هم قطع کرد. مثلا اگه قبلا استوری های منو لایک میزد الان حتی نگاه هم نمی کنه. هر وقت هم اومدیم یه صحبت معمولی بکنیم یه جوری شوهرش رو ضایع کرده که ساکت بشه! 

منطقیه که من بترسم اون با شوهرم حرف بزنه چون لباس پوشیدنش که کاملا اغواگرانه است در حدی که ببخشید خط سینه اش مشخصه تو تاپ و تابستون و زمستون شلوارک جذب می پوشه. ولی من همیشه شومیز و شلوار آزاد! رفتار من رسمی و محترمانه است ولی رفتار اون جلف! ولی نمی فهمم چرا اون رابطه شوهرش رو با من قطع کرد نباید برعکس میشد؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما شوهرش شما زده تو چشمس

فکر نمی کنم همچین جرئتی داشته باشه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
تذکر بده واسه لباس پوشیدنش بگو شوهرم معذب میشه آخ بدم میاد از این جور آدما

قبلا خواهرشوهرام بهش تذکر دادن و جاری خانم هم یه فصل همه شونو جویده!🤣

بیشتر ببینید
شوهرش شما رو براش مثال زده تو روابط وپوشش اونم از لج اینجور کرده شمام وقتی ناراحتی از رفتاروپوشش اون ...

فکر نمی کنم شوهرش همچین دل و جراتی داشته باشه عزیزم

بیشتر ببینید
قبلا خواهرشوهرام بهش تذکر دادن و جاری خانم هم یه فصل همه شونو جویده!🤣

جاری آدم حساب نمیشه 

بی تفاوت باش 

چون شوهرت اگه براش مهم بود میفهمیدی 

جاری هر چ آدم حسابش نکنی بیشتر حرص میخوره بهتره

بگو میایی خونه ما لباس درست بپوش جاهای دیگه احساس راحتی کن برادرشوهر ت خیلی بی رگه

اووووو برادرشوهرم عین چی ازش می ترسه

قبلا خواهرشوهرام بهش تذکر دادن که جلوی شوهراشون رعایت کنه یه قشقرقی به پا کرده که نگو

بعدم شوهرش بالاخواهش دراومده که لباس زن من به شما مربوط نیست حق ندارین تذکر بدین

بیشتر ببینید