2777
2789
عنوان

شما باشین این خواستگار رو قبول میکنین یا رد چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 78 پست

بنظرم نکن

تو میشه بیس سالت اون سی سالشه شوق و ذوقی ک تو داریو گاهی اون نداره

البته مشاوره بگیر 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا میخوای تو این سن زن یه ۳۰ ساله بشی؟!

اصلا سنت سن ازدواج نیست

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

خیلی خوبه دختر قبول کن با بچه‌سغل میخوای ازدواج کنی ک هیچی نداره

بچه ننه و لوس و پرنسس😂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

۱۹

خیلی بچه‌ای‌ 

اون دوسال دیگه بالای ۳۰ ساله تو تازه اول جوونیته.

و فاصله سنی زیاد معمولا باعث می‌شه اون یکی کنترل کنه رابطه رو و تو گوش‌‌به‌فرمان باشی. 

مگه همه‌چیز پوله‌‌. خودت رو بدبخت نکن خیلی زوده واسه ازدواجت. حداقل یک سال باهاش دوست باش و آشنا شو بعد واسه این‌چیزا تصمیم بگیر

بشین سرجات خیلی هم خوبه بچه سال فقیر خوبه ؟

بچه سالی که دستش جیب شوهرش باشه این زمونه ! 

این زمونه مستقل نباشه !

بله بده 

فقط 19 سالشه نه چیزی ! 

فقیر؟ از کجا معلوم که مستقل نشد از این خوب تر نیاد !

همش پول گفتید اخلاق نپرسیدید دخانیات نپرسیدید 

بخصوص معرف هست 

فقط 50 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از لحاظ رفتاری پخته هستم

مگه همچی پختگیه تو الان تو سنی هستی که میتونی خیلی چیزارو تجربه کنی نه اینکه بخوای یه زندگی رو مدیریت کنی

اون همه این کاراشو کرده الان میخواد تشکیل زندگی بده

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

به نظرم وقت میدادم برا آشنایی و معاشرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

برو ببینش 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
بشین سرجات خیلی هم خوبه بچه سال فقیر خوبه ؟

مگه همه‌چیز پوله؟؟؟؟ تو زندان طلا بشینه؟ حالا شاید این آقا آدم بسیار خوبی باشه ولی کم نیستن کسایی که خیانت می‌کنن و کتک می‌زنن و تا آب خوردن همسرشون رو کنترل می‌کنن تهشم به خودشون حق می‌دن چون پولدارن. پول مهمه ولی نه اینقدر که خودت رو بفروشی واسه‌ش.