2777
2789
عنوان

شما باشین این خواستگار رو قبول میکنین یا رد چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 78 پست

من شاید به عنوان یه پارتنر قبول کنم ولی شوهر! نه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه سالی که دستش جیب شوهرش باشه این زمونه ! این زمونه مستقل نباشه !بله بده فقط 19 سالشه نه چیزی ! فق ...

باید بیان و برن همدیگه رو بشناسند از کجا می‌دونی معتادها از کجا می‌دونی بعدها بهترش میاد والا بخدا تو بودی با کله قبول میکردی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه تایپم یه فرد با اخلاف سنی خیلی کم باهام بود

اشباهت منو نکن قبول کن منم سن برام خیلی مهم بود با یکی ازدواج کردم نزدیک ۴سال اختلاف سنی داریم اما بد ۱۱سال زندگی مشترک هیچی ک نداریم هیج خیلی هم پشیمونم یه آدم هوس بازیه ک همیشه خودشو بچه میدونه چندسال اول زندگیمون هرچی میش ب خونوادش میگف منم یه خاستگاری داشتم۱۵سال ازم بزرگتر بود کاش بااون ازدواج‌میکردم چون رفت یه زنی گرفت ک ۳سالم از من کوچیکتر بود الان خیلی خوشبختن البته میگن ظاهرزندگی دیگرانو با باطن زندگی خودتون‌مقایسه نکیند اما واقعا من اشتباه کردم حتا ظاهرشم از ظاهر زندگی من خیل قشنگتره

باید بیان و برن همدیگه رو بشناسند از کجا می‌دونی معتادها از کجا می‌دونی بعدها بهترش میاد والا بخدا ت ...

پارتنر بنده عزیزم دندانپزشک هست !

اومد خواستگاری ردش کردم چرا ؟

گفتم فقط 20 سالمه نه زیاد ..

باید مستقل بشم باید کار کنم 

چون مادر من کارمنده و بهم یاد داده که باید دختر کار کنه و دستش جیبش نباشه 

با کله که هیچ نگاهم نمیکردم

فقط 50 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۹سال همسرم از بزرگتره 

و خداروشکر۳سال ازدواج کردیم نه مشکلی نداریم

خانواده ی ایشون رو زیرنظر بگیرید وبه رفتاراشون خوب دقت کنین

میزان تحصیلات توقعات شرایط فرهنگی ایناهمه روهم تاثیر گذار هست

19سالته هنوز سنت خیلی کمه زوده واسه فکردن به ازدواج

تو مراحل بالاتر زندگیت پیشنهاد های بهتر از اینم خواهی داشت

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن