2777
2789
عنوان

بدبختی های ثروتمند بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 115 پست
نه بخداپول داشته باش همه برات احترام قائلن حتی اگه از ته دلشون نباشهکسی نمیتونه بهت بگه بالای چشمت ا ...

احترامی که به خاطر پول باشه چه ارزشی داره واقعا؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

ما پولدار نیستیما ولی در مقایسه با اطرافیانمون دستمون به دهنمون میرسه.دقیقا همیناس من خیلی لباس و وسیله هامو استفاده نمیکنم که دلشون نشکنه یا مقایسه نکنن ولی هرچی میپوشم با یه حالت تیکه مانند ازم قیمت میپرسن .اگه بگم تاحالا چقدر ازمون پول قرض گرفتن باورتون نمیشه جالبه هنوز قبلی و پس ندادن هم بازم پول میخوان خب ماهم برا این پول زحمت میکشیم و برنامه داریم براش ولی توقع دارن همیشه بهشون کمک کنیم یا توقع دارن وقتی همه جمع هستن هم ما پول بقیه و حساب کنیم مثلا ما ۲نفریم چرا باید پول ۲۰نفر دیگه هم بدیم؟؟😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بخداپول داشته باش همه برات احترام قائلن حتی اگه از ته دلشون نباشهکسی نمیتونه بهت بگه بالای چشمت ا ...

ولی حسادت اطرافیان از پا در میاره آدمو ....

اینکه آدمها از ته دل راضی به مردن ت میشن پر از انرژی منفی میشه دور و برت ...

مگر اینکه کل خاندان ت ثروتمند باشن و راحت بچرخی

نه چاره ندارهفکر کن خونه خوشگل و بزرگ داری دلت میخواد مهمونی بدی ولی هیچ کس نیست که مهمونی ت بیاد و ...

آره هیچکس خوشحال نمیشه ازپیشرفت آدم وهمه روی واقعی خودشون رونشون میدن

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

این روزا آدما بخاطر پول همه کاری میکنن اصلا نترس

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<به محیط زیست و آینده این کره خاکی فکر کنیم و کمی به فکرباشیم/I rather be lost in the lights✨️

احترامی که به خاطر پول باشه چه ارزشی داره واقعا؟

بهتر از اینه بخاطر بی پولی و نداری آدم و تحقیر کنن

هرچند من اصلااا موافق این نیستم که ارزش آدما بر اساس پولشون باشه ولی متاسفانه جامعه به این سمت رفته

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

ولله میری ماساژ میری سفر رستوران استخر میری خرید از بهترین جاها میری ارایشگاه اخع کی تو اینجور جاها دلش میگیره؟😑

ولی من میترسم ازین مشکلات ...ازینکه حتی یهو پدر مادرت باهات غریبه میشن

فکر میکنی گلم پدر مادر که غریبه نمیشن هیچ هفت پشت غریبه هم آشنا میشن امروز وقتی پول داری اعتبار داری وقتی پول داری ارزش و احترام داری وقتی پول داری کس و کار و فامیل داری وقتی فقیر باشی یه روزی پدر مادرت هم ممکنه ازت خسته بشن

نه چاره ندارهفکر کن خونه خوشگل و بزرگ داری دلت میخواد مهمونی بدی ولی هیچ کس نیست که مهمونی ت بیاد و ...

مگه بیمارن که خوششون نیاد من بهترین مهمونهایی که رفتم خونه عمم بود که پولدارترینه تو فامیل

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..