2777
2789
عنوان

بدبختی های ثروتمند بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 108 پست
ولی حسادت اطرافیان از پا در میاره آدمو ....اینکه آدمها از ته دل راضی به مردن ت میشن پر از انرژی منفی ...

این که درسته اطرافیان همیشه حسادت میکنن

شما پولدارم نباشی به یه موفقیت کوچیک برسی در حال جلز ولز کردنن

با پول میتونی یه جایی دور از اینا خونه بگیری سال به سال نبینیشون اصلا😭😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بهتر از اینه بخاطر بی پولی و نداری آدم و تحقیر کننهرچند من اصلااا موافق این نیستم که ارزش آدما بر اس ...

ولی واقعا حال به هم زنه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی من میترسم ازین مشکلات ...ازینکه حتی یهو پدر مادرت باهات غریبه میشن

الانشم ی فقیر تنهام با کلی حسرت بدل 

حسرت لباس عید .کفش تمیز ک پاره نباشه 😔

کفشم پاره س منتظر دست فروشی عید فطرم ک ی دونه بخرم 

بسوزه پدر بیکاری و بی پولی و ۳۵سالمه ومجردم 

برام صلوات بفرستین ک ب امید خدا همین امروز از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

فکر میکنی گلم پدر مادر که غریبه نمیشن هیچ هفت پشت غریبه هم آشنا میشن امروز وقتی پول داری اعتبار داری ...

دارم به حرفت فکر میکنم ‌...

انگار درسته ...

ولی چرا وقتی پولدار میشی هم روابط واقعی نیستند؟

نکنه این دنیا هیچ رابطه ای حقیقی نباشه؟

ولله میری ماساژ میری سفر رستوران استخر میری خرید از بهترین جاها میری ارایشگاه اخع کی تو اینجور جاها ...

دقیقااا 

هروقت دلت گرفت هرکاری خواستی میتونی انجام بدی انواع تور و سفر و گردش و خرید و کنسرت و اووو😭😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

نه چاره ندارهفکر کن خونه خوشگل و بزرگ داری دلت میخواد مهمونی بدی ولی هیچ کس نیست که مهمونی ت بیاد و ...

مه اینجوری نیست ، اگر دوستای خوب داشته باشی اینجور نمیشه ، ما تقریبا هر روزی که خونه ایم مهمان داریم، هر دو ماهی یه بارم مهمونی مفصل با دیجی و تشریفات میدم  

آره این نعمت ها خوبه ولی همه ش تنهایی

ما فقیرم بودیم یه مدت از اینم تنها تر بودیم عزیز وقتی پول نداری کلا مادرتم دوس نداره بیاد خونت باور کن ثروت عالیه احترامی میاره برات نگو و نپرس

اینکه ادماتنهات میزارن 

فرقی نمیکنه پولدارباشی یابی پول

وآدمابه خاطره پولت میخوانت اینم درسته

چون تقریباهممون پول پرست شدیم🥺

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

دارم به حرفت فکر میکنم ‌...انگار درسته ...ولی چرا وقتی پولدار میشی هم روابط واقعی نیستند؟نکنه این دن ...

این افکار از بی مشکل بودن میاد سراغ آدم

بقول معروف مشکلِ بی مشکلی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ولله خدا منو بکشه اگه دلم بگیره با این کارا😂😂😂😂

دور از جونتت😂

ولی واقعا 

البته تو رده اول سلامتیه ولی بعدش واقعا پوله

کیف دنیا رو بکن باهاش