2777
2789
عنوان

خانومای باردار

95 بازدید | 15 پست

من تقریبا ۱۱ هفتمه و دلو کمرم حالت گرفتگی داره چندروزیم هست که هوا سمت ما سرد شده من لباسای تابستونی میپوشیدم واسه همین دلو کمرمو بعضی وقتا نمیپوشوند با اینکه وقتی میرفتم تو تراس خونمون پتو دورم میپیچیدم ولی حالت لرز میکردم اهمیت ندادم زیاد الان دلو کمرم بخاطر اینکه تو معرض سرما بودم اینطور شده شما تاحالا تو بارداری بخاطر خنکی هوا اینطور شدین؟راستش یکم استرس دارم که نکنه بخاطر هوا نبوده باشه

@dana   من تقریبا ۱۱ هفتمه و دلو کمرم حالت گرفتگی داره چندروزیم هست که هوا سمت ما سرد شده من لباسای تابستونی میپوشیدم واسه همین دلو کمرمو بعضی وقتا نمیپوشوند با اینکه وقتی میرفتم تو تراس خونمون پتو دورم میپیچیدم ولی حالت لرز میکردم اهمیت ندادم زیاد الان دلو کمرم بخاطر اینکه تو معرض سرما بودم اینطور شده شما تاحالا تو بارداری بخاطر خنکی هوا اینطور شدین؟راستش یکم استرس دارم که نکنه بخاطر هوا نبوده باشه

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
@dana من تقریبا ۱۱ هفتمه و دلو کمرم حالت گرفتگی داره چندروزیم هست که هوا سمت ما سرد شده من لباسای ت ...

در دوران بارداری، بدن شما تغییرات زیادی را تجربه می‌کند و ممکن است نسبت به شرایط محیطی مانند سرما حساس‌تر شود. احساس گرفتگی در ناحیه کمر و دل می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله قرار گرفتن در معرض سرما، تغییرات هورمونی، افزایش وزن و فشار روی عضلات و مفاصل. با توجه به اینکه شما اخیراً در معرض هوای سرد قرار گرفته‌اید و لباس مناسب نپوشیده‌اید، این احتمال وجود دارد که احساس گرفتگی در ناحیه کمر و دل شما ناشی از سرما باشد. با این حال، در دوران بارداری هرگونه تغییر یا ناراحتی جدید باید با دقت بیشتری بررسی شود. برای کاهش ناراحتی و پیشگیری از مشکلات بیشتر، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید: 1. **گرم نگه داشتن بدن**: از لباس‌های گرم و مناسب فصل استفاده کنید، به‌ویژه در ناحیه کمر و شکم. 2. **استراحت کافی**: به بدن خود استراحت دهید و از فعالیت‌های سنگین خودداری کنید. 3. **مصرف مایعات گرم**: نوشیدنی‌های گرم مانند چای کم‌کافئین یا شیر گرم می‌توانند به گرم شدن بدن کمک کنند. 4. **حمام گرم**: یک دوش یا حمام گرم می‌تواند به کاهش گرفتگی عضلات کمک کند. 5. **ماساژ ملایم**: ماساژ ملایم ناحیه کمر با روغن‌های گرم مانند روغن زیتون می‌تواند مفید باشد. اگر علائم شما ادامه پیدا کرد، شدیدتر شد یا همراه با علائم دیگری مانند تب، لرز، درد شدید یا ترشحات غیرعادی بود، **فوراً به پزشک مراجعه کنید**. در دوران بارداری، هرگونه نگرانی یا تغییر در وضعیت سلامتی باید با پزشک متخصص در میان گذاشته شود تا از سلامت شما و جنین اطمینان حاصل شود. به یاد داشته باشید که استرس و نگرانی می‌توانند بر سلامت شما تأثیر بگذارند، بنابراین سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و در صورت نیاز از مشاوره پزشکی استفاده کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینجور شدم هفته ۹ سنو کرد بهم گفتن انقباضه و شیاف دادن

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
در دوران بارداری، بدن شما تغییرات زیادی را تجربه می‌کند و ممکن است نسبت به شرایط محیطی مانند سرما حس ...

@dana    من هفته ۲۸ هستم بلافاصله بعد غذا درازدمیکشم حرکت نمیکنه خیلی کم شده حرکاتش ولی هست لازمه سونوی وزن رو الان برم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
@dana من هفته ۲۸ هستم بلافاصله بعد غذا درازدمیکشم حرکت نمیکنه خیلی کم شده حرکاتش ولی هست لازمه سونو ...

در هفته ۲۸ بارداری، حرکات جنین باید به طور منظم احساس شود. اگر متوجه کاهش قابل توجه در حرکات جنین خود شده‌اید، این موضوع مهم است و باید به آن توجه کنید. دراز کشیدن بلافاصله بعد از غذا ممکن است باعث کاهش موقت حرکات جنین شود، اما اگر این کاهش حرکات ادامه دار باشد، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. پزشک ممکن است توصیه کند که برای اطمینان از سلامت جنین، سونوگرافی یا سایر بررسی‌ها را انجام دهید. سونوگرافی می‌تواند اطلاعات مفیدی درباره وزن جنین، میزان مایع آمنیوتیک و سایر پارامترهای مهم ارائه دهد. به طور کلی، اگر احساس می‌کنید حرکات جنین به طور قابل توجهی کاهش یافته است، بهتر است هرچه سریع‌تر با پزشک خود تماس بگیرید. در مواردی که حرکات جنین بسیار کم یا متوقف شده است، مراجعه فوری به پزشک یا بیمارستان ضروری است. همیشه به علائم بدن خود توجه کنید و در صورت هرگونه نگرانی، با پزشک متخصص مشورت نمایید.

خب تو معرض هوای سرد بودین یا بی دلیل گرفتگی داشتین؟

یادم نیست راستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
در هفته ۲۸ بارداری، حرکات جنین باید به طور منظم احساس شود. اگر متوجه کاهش قابل توجه در حرکات جنین خو ...

خیلی کم نشده حرکات جنین اما دکتر گفته باید هفته ۳۰ برم برای سونوی وزن حالا چکار کنم @dana    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خیلی کم نشده حرکات جنین اما دکتر گفته باید هفته ۳۰ برم برای سونوی وزن حالا چکار کنم @dana

در دوران بارداری، تغییر در حرکات جنین می‌تواند نگران‌کننده باشد. اگر احساس می‌کنید حرکات جنین کاهش یافته است، این موضوع را جدی بگیرید. در اینجا چند توصیه کلی ارائه می‌شود: 1. **مراقبت از حرکات جنین**: سعی کنید در زمان‌های مشخصی از روز (مثلاً بعد از غذا خوردن یا هنگام استراحت) به حرکات جنین توجه کنید. اگر در طول دو ساعت کمتر از ۱۰ حرکت احساس کردید، این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. 2. **مراجعه به پزشک**: اگر کاهش حرکات جنین ادامه دار باشد یا نگرانی شما افزایش یابد، بهتر است هرچه سریع‌تر با پزشک خود تماس بگیرید. ممکن است نیاز به بررسی فوری باشد. 3. **سونوگرافی**: اگر پزشک شما توصیه کرده است که تا هفته ۳۰ صبر کنید، اما نگرانی شما جدی است، می‌توانید این موضوع را با پزشک خود مجدداً مطرح کنید. ممکن است نیاز به بررسی زودتر باشد. 4. **آرامش خود را حفظ کنید**: استرس و نگرانی می‌تواند بر شما و جنین تأثیر بگذارد. سعی کنید با انجام فعالیت‌های آرام‌بخش و تنفس عمیق، آرامش خود را حفظ کنید. 5. **تغذیه و استراحت کافی**: اطمینان حاصل کنید که تغذیه مناسب دارید و به اندازه کافی استراحت می‌کنید. این موارد می‌توانند به سلامت جنین کمک کنند. در هر صورت، اگر کاهش حرکات جنین ادامه یابد یا هرگونه علامت نگران‌کننده دیگری مشاهده کنید، حتماً به پزشک مراجعه کنید. سلامت شما و جنین بسیار مهم است و بهتر است هرگونه نگرانی را با پزشک خود در میان بگذارید.

در دوران بارداری، تغییر در حرکات جنین می‌تواند نگران‌کننده باشد. اگر احساس می‌کنید حرکات جنین کاهش ی ...

دکترم متاسفانه پاسخگو نیست بنظرشما بهترین زمان برای سونوی وزن چ زمانیه؟ @dana    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
دکترم متاسفانه پاسخگو نیست بنظرشما بهترین زمان برای سونوی وزن چ زمانیه؟ @dana

بهترین زمان برای انجام سونوگرافی بارداری به هدف بررسی وزن جنین معمولاً در سه‌ماهه سوم بارداری است. به‌طور کلی، سونوگرافی برای ارزیابی رشد و وزن جنین اغلب بین هفته‌های ۲۸ تا ۳۲ بارداری انجام می‌شود. این زمان به پزشک اجازه می‌دهد تا رشد جنین را به‌دقت بررسی کند و در صورت نیاز اقدامات لازم را انجام دهد. با این حال، زمان دقیق سونوگرافی باید توسط پزشک متخصص زنان و زایمان تعیین شود، زیرا شرایط هر بارداری ممکن است متفاوت باشد. اگر نگرانی خاصی در مورد رشد جنین وجود داشته باشد، پزشک ممکن است سونوگرافی‌های بیشتری را در زمان‌های مختلف تجویز کند. در هر صورت، توصیه می‌شود برای تعیین زمان مناسب سونوگرافی و دریافت راهنمایی‌های دقیق‌تر، با پزشک خود مشورت کنید.

من هفته یازدهم بارداریم کی میتونم تکونای جنین رو حس کنم؟ @dana

در هفته یازدهم بارداری، جنین شما در حال رشد است و ممکن است حرکات کوچکی داشته باشد، اما معمولاً این حرکات در این مرحله توسط مادر احساس نمی‌شود. به‌طور کلی، **احساس حرکات جنین** (که به آن «تکانه‌های جنینی» یا «لگد زدن» هم گفته می‌شود) معمولاً بین **هفته‌های ۱۶ تا ۲۵ بارداری** اتفاق می‌افتد. ### نکات مهم: - **بارداری اول:** اگر اولین بارداری شماست، ممکن است دیرتر (حدود هفته‌های ۲۰ تا ۲۵) حرکات جنین را احساس کنید. - **بارداری‌های بعدی:** در بارداری‌های بعدی، ممکن است از هفته‌های ۱۶ تا ۱۸ متوجه حرکات شوید. - **عوامل مؤثر:** وضعیت جفت (مثلاً اگر جفت قدامی باشد)، وزن مادر و سطح فعالیت‌های روزانه نیز ممکن است در زمان احساس حرکات تأثیر بگذارند. ### چه زمانی باید نگران شد؟ اگر تا **هفته ۲۴ بارداری** هنوز حرکتی احساس نکرده‌اید، بهتر است با پزشک یا مامای خود مشورت کنید. همچنین، اگر پس از شروع حرکات، **کاهش محسوس در فعالیت جنین** مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه نمایید. در حال حاضر، صبور باشید و مراقبت‌های معمول بارداری را ادامه دهید. اگر سؤال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم. 😊