2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه یه قسمت خونه رو کثیف میشه تمیز میکنم واس همین هیچوقت خونه تکونی ندارم 

از اینورم هرچی بردارم سرجاشه 

هرروزم گردگیری و جارو و شستن سرویس رو دارم ماهی یه دفعه هم جرم گیر میزنم سرویس هارو

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر چی استفاده میکنم بعد اتمام کار میزارم سر جاش

هرروز یه بیست دقیقه گردگیری و جارو برقی و تی کشی

ظرف کثیف میشه همونجا میشورم حالا هرچی میخواد باشه 

اگر فرضا شوهرمم چیزی بریزه همون لحظه جمع میکنم 

💍 متاهل و متعهد 💍

۱۴ ساعت گیر تمیزکاری هستم مجردم

بچه کوچیک نداریم ولی خواهر زاده هام میان خیلی حواسم هست بهشون مثلا ی بار کوچیکه ۲سالش بود میخواست بیسکوییت بخوره بهش گفتم تو حیاط بخور  رو پادری دم در هال نشست خورد هوا هم خوب بود 😅😅😅

خواهرم بهم میگفت کافر چطور دلت میاد 😅😅😅  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

۱۴ ساعت گیر تمیزکاری هستم مجردم

بچه کوچیک نداریم ولی خواهر زاده هام میان خیلی حواسم هست بهشون مثلا ی بار کوچیکه ۲سالش بود میخواست بیسکوییت بخوره بهش گفتم تو حیاط بخور  رو پادری دم در هال نشست خورد هوا هم خوب بود 😅😅😅

خواهرم بهم میگفت کافر چطور دلت میاد 😅😅😅  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

نمیدونم والاا

همیشه هرچی برمیداریم سرجاش میذاریم،، میخوریم سریع میشوریم و جمع و جور میکنیم،،  غذاپختنی آشپزخونه و خونه رو کم‌کم تمیزکاری میکنم.. لباس ماشین پربشه سریع روشن میکنیم و تندتند دست میزنم خشک بشه دونه دونه برمیداریم،، هرکی غذا میخوره زیرپاشو دستمال میکشه،، 

دخترم ببینه دارم دستمال میکشم اونم میره اتاقشو مرتب‌تر کنه، ،،خلاصههههه باسنم گاهی زمین میشینه😆💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️