2777
2789

دعا

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

میگن سردی باید بخوری

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من به این چیزا اعتقاد ندارم از نظر علمی تعیین جنسیت با آقا هستش یعنی بستگی داره طبعش گرم باشه یا سرد

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
دعای خاصی داره؟

نه والا نذر امام حسن کردم

بیشتر ببینید

والا هیچی

فقط شوهرم بشدت سردمزاحه کلااا سردی میخوره ، خیلی نازنازی هستش😂😂

گوشت گوسفند نمیخوره با گرمیجات کاری ندارع طبعش کاملا سرده

منم مثل اونم ولی باشدت کمتر

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من تمام رژیم پسر رو داشتم اقدام روز تخمک گذاری شستشو با جوش شیرین ترک لبنیات دخترشد

عزیزم شوهرتدن طبعش سرده؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ما خیلی سردی خوردیم اما سقط شد..کلا سردی زیاد مانع بارداری میشه

آره میگن به تازه عروس سرکه ندید چون سرده رحم سرد میشه بچه سقط میشه پریودی هم نباید سرکه خورد ولی من خیلی سرکه دوست دارم الان دخترم هم دوست داره لیتر لیتر سرکه تموم میکنیم😁😁

بیشتر ببینید

میگن اگه مکان سرد باشه و اون چیزم سطحی باشه و خانم ار.. نشه و طبع خانم سرد باشه بچه دختره

و برعکسش اگه باشه پسر میشه

البته الان بخاطر سرد مزاجی خانم ها بیشتر دختر زان

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀