2777
2789
عنوان

کاشکی یاد بگیریم تو زندگی دیگران دخالت نکنیم پسر خالم زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 45 پست
ن بخدا ازشون اصصصلا دختر نداشت تا همین قبل اینک پسر خالم اینو بگیره میگفتن کسی ب این زن نمیده الان ه ...

پسر خاله تون از نظر شغل و سطح اجتماعی و قیافه و تحصیلات چطوره؟

مامی کیا ی سابق هستم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب راست میگن دیگه اینا رو دارن بیرون میکنن بعد پسرخاله ی شما رفته افغان گرفته؟یکم به فکر پیشرفت کشورمون باشین بابا میرفت از ترکمنستان تاجیکستان و..بابا اینا هم نزدیک ایران هستن از اینجاها میگرفت آخه چرا از افغان

الان یکی از فامیلای ما رفته دختر روس گرفته کل پرستیژ فامیلو کشیده بالا لعنتی😂برای ازدواج یکم عقل هم لازمه

منم قبلا میگفتم وای افغان و... 

ولی دیروز یه حدیثی دیدم گفته بود شیطان به خاطر نژادپرستی پشت کرد به خدا

گفت من از اتشم چطور به خاک بی ارزش سجده کنم؟ 

خلاصه که خیلی چندشه هم سطح شیطان باشیم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

فامیل اشتباه میکنن مسائل رو باهم قاتی میکنن 

نوید محمد زاده م افغان گرفته چیزی شده مگه ؟

مهاجرین افغان غیرقانونی معظلن و مشکل افرین ،  اونایی شون که قانونی اومدن مثل بقیه مهاجرا همه جای دنیا حق ازدواج با ادمای کشور میزبان رو هم دارن که ایشونم حتما همینه

پسره نباید به حرف و حدیثا اهمیت بده

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

اگرپسرخاله منم بودمیگفتم خاک توسرت بازن گرفتنت   اگرمیخواییدبگیدنژادپرستم بله نژادپرستم خودتون خسته نکنبد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

پسر خاله به من ربطی نداره،اگر نسبتش یچیزی مثل برادر بود منم حقیقتش شاید خوشم نمیومد ولی خب چیزی ام نمیگفتم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید
ن بخدا ازشون اصصصلا دختر نداشت تا همین قبل اینک پسر خالم اینو بگیره میگفتن کسی ب این زن نمیده الان ه ...

دیگه مردم همینن دهنشون هیچوقت بسته نمیشه که

الان همین پسرخالت اگه بچه داره نشه یه جور مسخرش میکنن

بچه بیارن یجور دیگه ک آره از یه افغان بچه دار شده

ولی خب خیلی از افغان ها از بچگی ایران بزرگ شدن فرقی با ما ندارن ...هممون انسانیم 

من خودم برا خانواده خودم نمیپسندم ولی تو کار اقوامم دخالتم نمیکنم 

وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!