2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده

3271 بازدید | 76 پست

این اکانت خواهرمه 

اللن بیمارستانه خداروشکر معدشو شستشو دادن ولی امشب بستری میشه حال روحیش داغونه بی تاب عشقشه  ذره ذره داره آب میشه 😭پیاماشو خوندم دوس پسرش چند هفتس جوابشو نداده چند بار پیام داده رنگ زده بهش ولی جوابی نداده بابام بفهمه میره سراغ پسره 

...نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید بابام قلبشم مریضه مامانم همش داره گریه میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

متاسفم واسه تجربه تلختون‌ ولی حواستون بهش باشه و محبت کنید بهش

دختری ک بخاطر بی محلی ی پسر اقدام ب خودکشی میکنه صد در صد کمبود محبت از طرف خانواده خصوصا پدر داره

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
متاسفم واسه تجربه تلختون‌ ولی حواستون بهش باشه و محبت کنید بهشدختری ک بخاطر بی محلی ی پسر اقدام ب خو ...

چیکار میتونم بکنم ؟باهم حرف نمیزنه کلا با هیچکدوممون حرف نمیزنه فقد زل میزنه به ی گوشه

متاسفم واسه تجربه تلختون‌ ولی حواستون بهش باشه و محبت کنید بهشدختری ک بخاطر بی محلی ی پسر اقدام ب خو ...

عامو منم مثل سگ باهام رفتار میکنن محبت یعنی چی ولی اینقدر دلم گندست که برام ایچیزا مهم نی این از احمقی آدمه محبت چیه دیگه

چیکار میتونم بکنم ؟باهم حرف نمیزنه کلا با هیچکدوممون حرف نمیزنه فقد زل میزنه به ی گوشه

باید سعی کنین خلا هاشو برطرف کنین حالا ن از این طریق ک همگی بیاین محبت کنین بهش و حس ترحم بدین

فقط اینکه دیگ هواشو داشته باشین بهش برسین پولی چیزی اگر خواست بدین بهش و حتما حتما پیش تراپیست ببریدش

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید