2777
2789
عنوان

سریال دیدن واقعا تاثیر داره

309 بازدید | 34 پست

من هدفم اینه انگلیسی یاد بگیرم ولی نمیدونم چیکار کنم 

تابستون بیکار بودم واسه همین فیلم ترکی خیلی نگاه میکردم مثلا غنچه های زخمی و خواهران و برادران رو کامل نگاه کردم با زبان اصلی و زیر نویس فارسی بعد از یه ماه تقریبا فیلم دیگه رو وقتی بدون زیر نویس نگاه میکردم کامل متوجه میشدم چی میگم اصلا نیاز به زیرنویس فارسی نبود میخواستم ببینم فیلم واسه یادگیری زبان مؤثره؟ یا من اینطور فکر میکنم 

....

اره قطعا

فرندز رو‌ ببین .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فرندزم ببین،همچنین شیملس،بروکلین ناین ناین 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

منم همینجوری با سریال و اهنگ و چت انگلیسی یاد گرفتم
تعریف از خود نباشه همکلاسی هایی که کل عمرشون کلاس زبان میرفتن باز از من عقب تر بودن

𝗳𝗿𝗼𝘇𝗲𝗻 𝗯𝘆 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗰𝗼𝗹𝗱 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀

منم همینجوری با سریال و اهنگ و چت انگلیسی یاد گرفتمتعریف از خود نباشه همکلاسی هایی که کل عمرشون کلاس ...

من میتونم بفهمم طرف چیمیگه خودمم دست و پا شکسته میتونم منظورمو برسونم ولی امان از نوشتن😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

اره ولی هر قسمت باید سه بار ببینی.یه بار بدون زیر نویس یه بار با زیر نویس فار سی یه باز زیر نویس انگلیسی کلمات جدیدم تو دفتر بنویسی همیشه مرور کنی

من یه بار دیدم یه قسمت فرندزو تنها چیزی یاد گرفتم  hit onبکد یعنی مخ زدن🤣

Intpهستم

من میتونم بفهمم طرف چیمیگه خودمم دست و پا شکسته میتونم منظورمو برسونم ولی امان از نوشتن😂

نوشتن واقعا با چت کردن برطرف میشه

𝗳𝗿𝗼𝘇𝗲𝗻 𝗯𝘆 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗰𝗼𝗹𝗱 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀

نمیدونم چرا به نظرم فرندز جذاب نیست حوصلم رو سر میبره سریال خوب دیگه چی هست

چون سبک خاصی داره و یه عده میپسندن

منم دوسش نداشتم

نمیدونم‌ والا...حضور ذهن ندارم...ولی یه مجموعه طولانی رو انتخاب کن .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
منم همینجوری با سریال و اهنگ و چت انگلیسی یاد گرفتمتعریف از خود نباشه همکلاسی هایی که کل عمرشون کلاس ...

بسیار عالی احسنت به شما 

ممکنه چند تا فیلم و سریال معرفی کنید

....

راستشو بگو...ai هم تاثیر داشت یا نه🌚

بیشتر ببینید

حتی یکی از اعضای بی تی اس یادم نمیاد اسمشو اونم فقط با سریال دیدن انگلیسی یاد گرفته بود

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

نمیدونم چرا به نظرم فرندز جذاب نیست حوصلم رو سر میبره سریال خوب دیگه چی هست

چقدر از فرندزو دیدی؟دو فصلشو ببین فصل سوم میام نظرتو بپرسم

اره ولی هر قسمت باید سه بار ببینی.یه بار بدون زیر نویس یه بار با زیر نویس فار سی یه باز زیر نویس انگ ...

من اصلا فیلم ترکی رو دقت نمیکردم چی میگن چون اصلا هدفم یادگیری زبان نبود فقط برای سرگرمی سریال رو دنبال میکردم 

....