2777
2789
عنوان

نقد شخصیت هما در سریال پایتخت

| مشاهده متن کامل بحث + 7556 بازدید | 178 پست
من فصل پنج رو چند وقت پیش دوباره دیدمو کلا فصل هارو مرور کردمولی نقی هیچوقت برای دخترهاش کم نزاشت و ...

اصلا پسر هم دوست داشته باشه،مگه جرمه؟ متاسفانه نی نی سایتیا سریع خودشونو در مقام مقایسه با پسرا قرار میدن و گارد میگیرن

سقط نکرد سقط شد....بخاطر تصادف اشاره به پسردوست بودن نقی نشده!و همیشه از حساسیت نقی روی دختراش تو فی ...

کلا تو ایران اگه کسی دختردوست باشه ذوق میکنن

ولی پسردوست باشه میشه جاهل متعصب!!!

والا نقی همه جا رو دختراش حساس بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا پسر هم دوست داشته باشه،مگه جرمه؟ متاسفانه نی نی سایتیا سریع خودشونو در مقام مقایسه با پسرا قرار ...

🙌

پسر دوست بودنی که ساراونیکا رو پایین تر از سالار بدونه بده

ولی نه اینکه نقی هیچ فرقی نمیزاره و حالا صرفا پسر دوست داره!

فرقش خیلیه

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱

بیشتر ببینید
اصلا پسر هم دوست داشته باشه،مگه جرمه؟ متاسفانه نی نی سایتیا سریع خودشونو در مقام مقایسه با پسرا قرار ...

معلومه که جرم نیست

ولی معمولا زن های تحصیل کرده و شاغل اینقدر به دهن مرد نیستن

به خصوص اگه عضو شورای شهر باشن

دستگاه جوجه کشی برای شوهر نمیشن عزیزم

کلا تو ایران اگه کسی دختردوست باشه ذوق میکننولی پسردوست باشه میشه جاهل متعصب!!!والا نقی همه جا رو دخ ...

همین دقیقا

اگه کسی از اول دیده باشه پایتخت رو می‌فهمه چه الان چه قبلا که سارا و نیکا بچه بودن همیشه دوسشون داشته

و الانم با سالار متفاوت از اونا رفتار نمیکنه

حتی نشون دادن به محبت هما به سالار حسادت میکنه و این یعنی عشق زیادش به هما

پسر دوست بودنی که فرق بزاره بده نه اینکه بدبخت فرقی نمیزاره

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱

بیشتر ببینید
خب شما خیلی بد داری درمورد مستاجرا حرف میزنی،دلیل نمیشه چون خودت مستاجری هرچی بخوای بگی،

نصف مردم   مستاجرن 

ولی خودم می دونم چقدر سخته هم خونه به دوشی 

هم رژیم

هم ادامه تحصیل 

هم کارمندی 

هم اینکه مدام بخواهی بزاد برای دل شوهرت

خوب همه ی این کارها با هم سخت است 

معلومه که جرم نیستولی معمولا زن های تحصیل کرده و شاغل اینقدر به دهن مرد نیستنبه خصوص اگه عضو شورای ش ...

مگه شما همه ی خانمای شاغل رو بررسی کردی جانم؟خانم شاغلی وجودداره که اصلا بچه دوست نداره،خانم شاغلی هم وجودداره که عشق میکنه همسرشو با هر بهونه ای خوشحال کنه.فعلا بچه دار شدن هما رو دریچه ی منفعل شدن تو فیلم قرار ندادن.که این ویژگیه مثبته

الهی دورت بگردم من.الهی خونه دار بشی.این که خوب نیست بیان بگن مستاجر بودن مرد خدای نکرده از کم‌تلاشی ...

ممنونم دوست جانم 

برام داشتن نداشتن خونه مهم نیست سقفی هست بالای سرم خداروشکر 

ولی اینکه داشتن خونه بشه معیار برای یک عده واقعا ناراحت کننده است

محله ما رهن خونه متری ۱۵تا۲۰ هست ...

خرید ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون!

شاید پول رهن خونه ما معادل یک خونه تو خیلی از شهرستانها باشه 

بعد بیان بگن ملاک یک مرد خوب بودن داشتن خونه است موندم این همه آدمی که تو این سایت مشکل دارن همسرهاشون ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه از پایتخت ۱ دیده باشید میفهمیدکه بالا پایین خیلی داشتن و درحال تلاش بودنو اتفاقا تو فصل جدید اشا ...

یعنی تو این ۳۰سال کار و زحمت و تلاشی که داشته

پس اندازی 

ملکی که بشه به عنوان سرمایه روش حساب کردو...

نداشته که واسه روزای سختی استفاده کنه

حالا نقی و هما نه

هر خانواده ای که شرایط مشابه اینا رو دارن ؟

اینجوری باشه پس مدیریت مالیشون صفر هست

چون ۲۵یا۳۰سال زندگی زمان کمی نیست

من اینجا به خاطر اینکه گاهی نظرات مخالف میدم مورد اتهام قرار گرفتم حتی یادمه یک کاربر بهم گفت اگر اینجا پیشم بودی سیلی میزدم توی گوشت با اینکه من توی مخالفت هام ابدا به کسی یا قومیتی توهین نکردم و همیشه با احترام صحبت کردم 🌸ممکنه گاهی وقتا ازتون سوالات عجیب و چالشی بپرسم ، حالا دلیلش ؟دوست دارم واکنش های اجتماعی رو ببینم ... مثلا تو یک تاپیک در مورد دختریکه به مادر یک پسر توهین کرده بودو توسط همون پسر مورد تعرض قرار گرفت بود، فقط یک جمله کامنت گذاشتم ، چرا اون دختر به مادر اون پسر توهین کرد؟ دقیقا میخواستم بودنم واکنش مردم نسبت به این رفتار چیه و خیلی هم مودبانه جواب گرفتم ! دقیقا همینجا بود که اون کاربر گفت اگر جلوم بودی میزدم تو گوشت تا دیگه از متجاوز دفاع نکنی! مهم نیست... به هر حال وقتی که من سوال چالشی میپرسم که ذهن مردمو درگیر کنه باید جنبه انتقاد پذیری هم داشته باشم ولی محترمانه از پس اون کاربر هم براومدم😌 خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید
معلومه که جرم نیستولی معمولا زن های تحصیل کرده و شاغل اینقدر به دهن مرد نیستنبه خصوص اگه عضو شورای ش ...

این تفکر شماست

یک خانم میتونه در کنار شوهر و بچه به هدفای دیگه اشم برسه

کم نداریم همچین خانمایی هم تو ایرانمون

بعدشم دستگاه جوجه کشی چیه خانم محترم؟!!!

زایمان و بارداری و دوتا اتفاق قشنگ و مهم هستن که یک خانم میتونه برای خانواده اش و خودش رقم بزنه مادر شدن مگه مسخره اس؟

بیشتر ببینید
هما کجا جوجه کشی کرده😐😐😐😐بیچاره ها هم خاستن ثواب کنن هم اینک تنها نباشن

یک بار حامله بود سقط شد

ولی اشاره کردن اوس موسی هفت تا بچه  دارن

دارن میگن هر چی بیشتر  بزاد  بهتر