2777
2789
عنوان

رفتن بهش گفتن پدرم معتاده💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 77 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم اعتماد به نفستو‌ حفظ کن و عادی رفتار کن

بگو بله یه مدت بود ولی الان ترک کرده و حالش خوبه

مگه ارزش تو با کارای خانوادت تعیین میشه؟

هرچقدر بیشتر اعتماد به نفست پایین باشه بیشتر میزنن تو‌ سرت

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

تریاک معتااااد حساب نمیشه

بعدم چقدر یارو خاله زنک و گوه خوره به اون چه ربطی داشت این وسط

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
بیشتر ببینید
😐💔منم مثل توام بختمون مشکل داره

چرا واقعا 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
تو هر شری یک خیری هست. مطمئن باش الان درسته ناراحتی اما بعدا یک خیری تو این اتفاق هست که افتاده و از ...

من ناراحت نیستم به وجود پدرمم افتخار میکنم قربونشم میرم به کسی ربطی نداره ک معتاده یا ن 

من از این میسوزم ک این حرومزاده چه قصدی داشته ک این کارو کرده 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
چرا با هرکی اشنا میشم همچین میشه؟؟پارنترم مستقیم ازم پرسید بابات معتاده؟؟؟خیلی خجالت کشیدم

با اعتماد به نفس راستشو بگو بهش بگو اره ولی هیچی برای ما کم نذاشته

خوشحالم هستم از وجودش

اگه خواستگارت رفت بهتر لیاقتتو نداشته مگه میخواد با پدرت زندگی کنه

تریاک معتااااد حساب نمیشهبعدم چقدر یارو خاله زنک و گوه خوره به اون چه ربطی داشت این وسط

نمیدونم انگار نظرشو پرسیدن حرومزاده رو 

تا تهش سوخته ک بهش پا ندادم محل ندادم 

بیشتر ببینید