پنجه_افتاب مدیر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1400 عنوان جدی جدی مهریه شد چهارده سکه ایا | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 26 پست پسره با سی سال سن میاد خواستگاری نه ماشین داره نه خونه نه تحصیلات داره مهریه ام میخواد۱۴ تا بده حق طلاقم نمیده پس اینا رسما دارن برده داری میکنن به شیوه نوین حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨ 1404/01/05 | 16:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 7512 خودت هم بخوای زن کسی بشی ۱۴ تا قبول میکنی؟ من ۱۱ سال پیش ۱۱۴ تا بوددر حالی که تموم دخترای فامیل چه طرف خودمچه همسرم ۵۰۰ تا بودن اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 14865 من ۱۱ سال پیش ۱۱۴ تا بوددر حالی که تموم دخترای فامیل چه طرف خودمچه همسرم ۵۰۰ تا بودن خب الان فک کن ۲۰ سالته میخوای ازدواج کنی۱۴ تا قبول میکنی؟ در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2210 این حرفم در راستای حرفهایکساییکه میگن دختر خانما سخت میگیرن و این مهریه یه اهرم فشار بود برا دخترا ... اره زمانی ادم مهریه نمیخواد که تمامی حقوق برابر باشن مهریه نباشه مردا هرموقع نخوان بدون یه قرون پول پرت میکنن طرفو بیرون یا مهریه نباشه که اهرم فشار باشه طلاق نمیدن یا حضانت بچه رو نمیدن روشنفکریه مهریه نه زمانیه که مرده تمامی حقوق رو بده
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 7512 خب الان فک کن ۲۰ سالته میخوای ازدواج کنی۱۴ تا قبول میکنی؟ اگه پسره خوب باشه خانواده ش خوب باشه ارهمن ۸ سال رفتم طبقه ی بالای مادرشوهر زندگی کردمچون شوهرم خوب بود قبول کردم اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 14865 اگه پسره خوب باشه خانواده ش خوب باشه ارهمن ۸ سال رفتم طبقه ی بالای مادرشوهر زندگی کردمچون شوهرم خوب ... خیلی هم خوب.انشالا همیشه زندگیت عالی باشهحالا پسری رو تصور کن که ۱۴ تا سکه براش هیچه!قشنگ تقی به توقی بخورده زندگی رو تموم کنه و دوباره بیفته دنبال این و اون..در کل مهریه کم به ضرر دخترهاست در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 13392 خیر،ولی شما قبول میکنی ۱۴ تا بشه شوهره چند سال دیگه هوس تنوع کنه ۱۴ تا رو از جیبش دربیاره نندازه جلو ... انقدر زندگیا با ۱۰۰۰ تا سکه هم بهم خوردهدر واقع ربطی به مهریه نداره شوهره باید آدم باشه چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 7512 خیلی هم خوب.انشالا همیشه زندگیت عالی باشهحالا پسری رو تصور کن که ۱۴ تا سکه براش هیچه!قشنگ تقی به توق ... آخه وقت مهریه دادن میشنگدای دو عالم اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 13392 بحث ملکه اشنبست عزیزم بحث اینکه تو این شرایط دختره دستش به هیچ جا بند نیست چی بگمخدا کسی رو در اون شرایط قرار نده چون در اون صورت متوجه میشی که مهریه تضمین هیچی نیس چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 14865 آخه وقت مهریه دادن میشنگدای دو عالم حداقل اذیت میشن وقتی زیاد باشه😁۱۴تا رو همه میتونن بدن در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
arezookhanom77 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 3276 انقدر زندگیا با ۱۰۰۰ تا سکه هم بهم خوردهدر واقع ربطی به مهریه نداره شوهره باید آدم باشه بله درسته..پس وقتی با دوتاش قراره زندگی خراب بشه عقلانی همون دست بالاس..بلاخره شوهر باید خوب باشه
69tanhaaa عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 633 بشه چهارده همین امسال ازدواج میکنم هر چند برای من همون چهارده تا هم به زور میتونم بدم چون دین هست و به گردنه باید پرداخت بشه چه یه عمر در صلح زندگی کنم چه خدایی نکرده به طلاق بکشه