2777
2789
عنوان

جدی جدی مهریه شد چهارده سکه ایا

335 بازدید | 26 پست

پسره با سی سال سن میاد خواستگاری 

نه ماشین داره

نه خونه

نه تحصیلات داره 

مهریه ام میخواد۱۴ تا بده 

حق طلاقم نمیده 

پس اینا رسما دارن برده داری میکنن به شیوه نوین 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دختر خانم قبول نکنه 

وا 

این که اصلا خواستگار نیست 

توهینه بیشتر 

همون آپشنای اولی کنسله 

شما دنبال مهریه ای؟ 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

پسری که میاد خواستگاری شما نه خونه داره نه ماشین نه تحصیلات چاقو میزاره زیرگلوتون که بله بگید؟😑🙄

خب قبول نمیکنید دیگه هرکی در سطح تون بود 

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 

به نظر منم الان شورشو درمیارن 

بحث ارزش دادن میذارن قشنگ مسئولیت کار کردنو خونه گرفتنو هرچیو بین زنو مرد تقسیم میکنن 

بعد به حق طلاقو حضانت و مهریه رسیدنی باز به نفع مردا جلو میرن 

فقط برا زنا بد میکنن

پسری که میاد خواستگاری شما نه خونه داره نه ماشین نه تحصیلات چاقو میزاره زیرگلوتون که بله بگید؟😑🙄خب ...

این حرفم در راستای حرفهای‌کسایی‌که میگن دختر خانما سخت میگیرن و این مهریه یه اهرم فشار بود برا دخترایی که شاید گیر‌دست ادم بد‌بیوفتن 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

ما بخوایم واسه داداشم زن بگیریم دنبال ۱۴ تایی م واقعا۱۴ تام این دوره کم نیست

خودت هم بخوای زن کسی بشی ۱۴ تا قبول میکنی؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀