2777
2789
عنوان

رفتم دادخواست طلاق توافقی دادم شوهرم خودشو زده مریضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 90 پست
شرط ادامه زندگی رو بزار خونه مستقل از مادرشچرا از مهریه میگذری؟؟؟توام اذیتش کنمعلومه مادرش ازاون دست ...

خونمون مستقله و اینکه من ادامه زندگی نمیخوام

اگه بقیه پیامارو بخونی میفهمی چرا

خود بچه ننه اش برد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی خودتو سرزنش نکن دیگه ولش کن خداروشکر خودشه اول راه نشونت داد نتونست زیاد ماسک بزنه یا نقش بازی ک ...

اره قسم خوردم با مسئله توافق کنار نیاد تا اخر راهو میرم

همه این کارام سرش در میارم

دیگه خودش میدونه فعلا تا تایم مشاوره تعیین شه وقت داره فک کنه

اگه چیزی بنام شوهرت هست از ثبت اسناداملاک اقدام کن همروتوقیف کن هزینه شم خیلی کمه نسبت به دادگاه‌

همون ماشینشه که مفت نمی ارزه

با دوز و کلک خونه رو به اسم مادرش زده که اونم وکیل و پیگیری میخواد،اگه توافق نکنه و لجمو دراره 

پی شو میگیرم

اره قسم خوردم با مسئله توافق کنار نیاد تا اخر راهو میرمهمه این کارام سرش در میارمدیگه خودش میدونه فع ...

بهش بگو حقو حقوقمو بده بعد گمشو برو تو ک ون ننه جونت.

در مقابل این ادم باید یه قدم همیشع جلوتر باشی حسابی مشورت کن با اهلش 

پیام داد جواب نده مدرک از خودت به جا نزار تماس نگیر صداتو ضبط میکنن همه اینارو مراقبت کن 

تو دادگاه مراقب حرف زدنات باش بیرون میری مراقبت کن تنها اصلا هیچ جا نرو این ادم مریضه بپا دوتا چشم داری دوتا دیگم قرض کن 

زنگ بهشون نزنین اینا همه مدرک به حساب میاد ضبط میکنن صداتونو. بزار تو دادگاه ببینتت 

از تو خودِ دادگاه وکیل تسخیری بگیر پول نمیگیرن یا یه بخش جزیی میگیرن یه کاری کن چَپِتو پُر کن با سیاسیت برو جلو 

اره قسم خوردم با مسئله توافق کنار نیاد تا اخر راهو میرمهمه این کارام سرش در میارمدیگه خودش میدونه فع ...

یه جلسه که برید از طریق دادگاه مشاوره خودِ مشاوره با یه نگاه قیافشو ببینه میفهمه نامشو مینویسه واسه طلاق میفرسته دادگاه خانواده البته خیلی دوندگی داره چند جلسه میفرستنتون مشاوره

همون ماشینشه که مفت نمی ارزهبا دوز و کلک خونه رو به اسم مادرش زده که اونم وکیل و پیگیری میخواد،اگه ت ...

چوسم از خودش نداره از مال و منال تو به اینجا رسیده 

پس کوتاه نیا حقتو بگیر تک دختری همین الانشم التماستو میکنن زنشون بشی اونوقت این بی لیاقت رید به خودش تا به یه جایی رسید خاک برسرش خودش و ننه گوزوش

فقط تو دادگاه رفتی خیلی باید با خونسردیو ارامش حرف بزنی جلو قاضی که برنگرده به قاضی بگه این پرخاشگری میکنه که تازه تورو محکوم کنن خیلی باید ببخشید اینو میگم  چاک و چوکت پاره باشه تا از پسش بربیای

بهش بگو حقو حقوقمو بده بعد گمشو برو تو ک ون ننه جونت.در مقابل این ادم باید یه قدم همیشع جلوتر باشی ح ...

نه بابام میگه اگه کار به اونجا برسه تحت هیچ شرایطی نمیزارم نه قدم تو نه خودم به دادگاه بخوره

میگه اصلا در شان و شخصیت خانواده ما نیست که معطل این کارا بشیم،میسپریم به وکیل وکیل طرفشونه

نه همشونو بلاک کردم،اتفاقا تک تک تهدیدای چند شب پیششونو ضبط کردم منم

فقط منتظرم کوتاه نیاد

چوسم از خودش نداره از مال و منال تو به اینجا رسیده پس کوتاه نیا حقتو بگیر تک دختری همین الانشم التما ...

مادرش میگفت میخوای مهریه بگیری فردا شوهر کنی

گفتم نه پس غمباد مبگیریم میشینم به عزای پسرت!!