2777
2789

فکر کن رفته خاستگاری طرف پنج دیقه حرف زده 

جلسه بعدی مهریه و فرداش ازمایش پس فرداش عقد 

الان همش زنش ولخرجی میکنه و میگه خسته شدم اگه میدونستم بساز نیست هیچ وقت ازدواج نمیکردم درحالی دختره تو همون پنج دیقه گفته بسازم تو یسال خونه میگبرمم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

چه سریع

همه ازدواجا ما همینطوره برای همین ازدواج سنتی  قبول ندارم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب میکنهزندایی رو میگم

خب اگ اینجوری واقعا نمیرفت با یکی که پول نداره ازدواج کنه لباشو فیلر بزنه تو ۴۰ سالگی نه خونه داره داییم نه ماشین درست وحسابی نهایت ماهی ۵ تومن دربیاره

تو اطراف ما اکثر ازدواج‌های سنتی همینجوریه یعنی تهش دو سه جلسه خواستگاری میرن رو هم رفته دو سه ساعت دختر و پسر با هم حرف بزنن یا نه بعدش عقد میکنن

اصلا این نوع ازدواج رو قبول ندارم اینا درواقع بعد عقد باهم تازه آشنا میشن که ببینن مناسب هم هستن یا نه

معمولا هم اگه مناسب نباشن هم جدا نمیشن چون جدایی سخته دردسر داره تو جامعه ما هم هنوز یه مقدار تابو میدونن و‌...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
دیگ باید طرفو شناختتقصیر خودشه

همه ازدواجا سنتی اینجا اینجورهه

تو اطراف ما اکثر ازدواج‌های سنتی همینجوریه یعنی تهش دو سه جلسه خواستگاری میرن رو هم رفته دو سه ساعت ...

دیقا همین جورهه 

تازه نامزدی بد میدونن میگن گناهه

بعدشم ایشون واقعا باید برای خودش تلاش میکرد نه تا ۳۴ سالگی سابقه دوبار نامزدی و ی بار ازدواج داشتهباشه

دم زنش گرم زن اگه بساز باشه مرد دمار از روزگارش درمیاره

خب بین پسری که تا ۴۰ سالگی هیچی نداره 

اگه بساز نباشه دم پیریی هیچی ندارنن اواره میشنن

با ماهی حقوق پنج تومن انتظار دارید سر یسال خونه دار میشد

دیگه چمدونمم

خب بین پسری که تا ۴۰ سالگی هیچی نداره اگه بساز نباشه دم پیریی هیچی ندارنن اواره میشنن

خب دیگه این مشکل مرده بره ی کار درست و حسابی پیدا کنه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

دم زنش گرم زن اگه بساز باشه مرد دمار از روزگارش درمیاره

حب بعدا خودشون بدبخت میشن حالا بساز نباشه 

میشع عین عمم من که تو ۶۰ سالگی خونه ندارن هنوز مستاجرن