2777
2789
عنوان

رفتم دادخواست طلاق توافقی دادم شوهرم خودشو زده مریضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 90 پست
دخالت بیش از حد مادرش در حدی که گزارش لحظه ای میداد شوهرم حتی بابت یه بیرون رفتن سادهخودش هیچکاری نم ...

چه بدرد نخوری بوده بچه ننه، ناراحتی نداره اینم بزار پا تجربه ..بره ور دل ننه ش

اگه بچه نداری و دلت میگه آدم بدرد نخوری جداشو انقد فرصت های خوب هست ای کاش منم پشتوانه داشتم جدامیشد ...

هرجور فرصت دادم تغییر نکرد که نکرد

پیرم کرده،همه بیماری ها به جون و تنم افتاده

بیست و دوسالمه سه ساله افسردگی شدید دارم

انتظار کشیدن فقط به خودم ضربه زدنه بخدا خواهر

چون هیچی تغییر نمیکنه

خدا همه مردای بدو لعنتشون کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخالت بیش از حد مادرش در حدی که گزارش لحظه ای میداد شوهرم حتی بابت یه بیرون رفتن سادهخودش هیچکاری نم ...

شوهرت خودش اجازه دخالت به مادرش داده وگرنه مادرش سگ کی بود بخاد دخالت کنه و تو این هیری ویری عین گدا گودوله ها هر چی دم دستش میاد ببره.

امان از مرد بد و بچه ننه

مهرت اگه بخایی ببخشی حق نداره جهیزیته جمع کنه حکم قانونی بگیر برو جمع کن وسابلات بلر با خودت

وسایل که نه جهازمو نبرده

مامانش کادوهایی که من گرفتم براش 

و تمام مایحتاج زندگی برداشته برده نکبت گشنه

شوهرت خودش اجازه دخالت به مادرش داده وگرنه مادرش سگ کی بود بخاد دخالت کنه و تو این هیری ویری عین گدا ...

دیگه کسی که تا این سن انقد وابسته اس و زندگیش براش ارزشی نداره هیچوقتم درست بشو نیس

فقط زندگی و اینده یه بیچاره ای مث منو میسوزونه

هرجور فرصت دادم تغییر نکرد که نکردپیرم کرده،همه بیماری ها به جون و تنم افتادهبیست و دوسالمه سه ساله ...

مردا تغییر ناپذیرن و با همین تغییر نکردنشون زندگیشونو تباه میکنن فکر میکنن اگه تغییر کنن اتفاق بدی میوفته.

نمیشه هیچ جوره زندگیتونو درست کنید🥺🥺

سه ساله دارم میگم عب نداره ادم میشه

نشد که نشد

هرکاری که میدونه باعث عذاب منه انجام میده

تهشم منو مقصر میکنه که تو عصبانی میشی

خسته شدم دیگه انقد استرس کشیدم

تموم جون و تنم مریضیه

ذهنم اشفتس بیماره افسردس

و اونم ککش نمیگزه

تاکی بکشم خواهر...

دیگه کسی که تا این سن انقد وابسته اس و زندگیش براش ارزشی نداره هیچوقتم درست بشو نیسفقط زندگی و اینده ...

بله دیگه مردی که با بیستو خورده ای سال تو اون محیط سمی بزرگ شده وبا اون طرز فکرای پوچ معلومه که هیچ وقتم نمیتونه ادم تغییرشون بده چون اونجوری شکل گرفتن.

اخه تو سنیم نداری دختر ای بابا

مردا تغییر ناپذیرن و با همین تغییر نکردنشون زندگیشونو تباه میکنن فکر میکنن اگه تغییر کنن اتفاق بدی م ...

دیگه بره ور دل مامان جونش....

شاید اون براش زن و زندگی و اب و نون شد 

از بس سنگشو به سینه زد

بخدا الانم نمیدونه

دوماه دیگه با همون مادر زدن به تیپ و تاپ هم میفهمه 

اونقدرام که فک میکرد نباید زندگی خودشو ولو وا میزاشت میرفت پی ننه جونش

زندگی و ایندمو تباه کرد خدا ازش نگذرههمه چی ام به اسم مادرش کردهچی بگیرم مثلا

مبتونی ثابت کنی برو بعد تعطیلات   قسمت معاضدت  با ی وکیل مشورت کن 

دریافتی حقوقش میگیرن پولی که خریده هر چی ب اسم مادرش 

نفقه ات بگیر 

چندسالته اسی اون چی 

چند ساله ازدواج کردی

بله دیگه مردی که با بیستو خورده ای سال تو اون محیط سمی بزرگ شده وبا اون طرز فکرای پوچ معلومه که هیچ ...

بخدا با همه چیش ساختم

من تک دختر بودم خونه بابام پادشاهی میکردم

هرچی هرکی گفت نکن من گفتم نه دوسش دارم،دوسم داره،خدای مام بزرگه کنار میایم باهم 

ولی امان از مادرش

امان از خود بچه ننش،امان از خساستش

امان از دهن بینی و انتظارات نابجاش

فک کن میگه چرا پدرومادرت یه کیلو اجیل اوردن عیدی؟

شب عیدی زده هفت سین سال اولمو که پدرمادرم اوردن شکونده یا دوشب قبلش تولدم بود

میگه چرا پدرومادرت تولد نگرفتن برات در حالی که خودش هیچ کاری تاکیید میکنم هیچ کاری انجام نمیده

یا یه بار دیگه یه دعوای خیلی بزرگ با من گرفت که چرا پدرت روز مرد به من کادو نداده

کلا عادت داشت به مفت خوری و منم نمیتونستم باج بدم

و اونقدرم بیشرف و بدذات و بی غیرته

که وام ازدواج و طلای منو برد فروخت خونه خرید خونه رو به اسم مادرش زده که مثلا حق منو بخوره

فقط میگم اگه خدایی وجود داره نابودش کنه!!

دیگه بره ور دل مامان جونش....شاید اون براش زن و زندگی و اب و نون شد از بس سنگشو به سینه زدبخدا الانم ...

همینم میشه.

این الان داغه نمیفهمه داره چیو وکیو از دست میده بعد که از داغی افتاد میفهمه هیچکس بهتر از زنش نمیمونه براش.

شوهر منم خیلی بچه ننه بود پیرِ منو دراورد چند سال روزگارمو سیاه کرده بود همش طرفداری میکرد ازشون ولی الان بهتر شده مثلا سال تحویل زنگ نزد به مادرش،،مادرش خودش زنگ زد تبریک گف بهش بعدم مادرشوهرم به من زنگ زد من جواب ندادم گفتم ببین مادرت داره زنگم میزنه گف ولش کن اگه نمیخای جوابشو نده چون فهمیده بود ننش چقدر اتیش سوزونده اما حالا که منو مریض کرده باید بفهمه؟😔

اینا اول مارو دمارمونو در میارن مریضمون میکنن بعد میفهمن ما فقط به دردشون میخوریم ادمی که قبل از عید بخاطر ننش به من فوش میداد و روز عید گف ولش کن جوابشو نده.

مبتونی ثابت کنی برو بعد تعطیلات قسمت معاضدت با ی وکیل مشورت کن دریافتی حقوقش میگیرن پولی که خریده ...

من ۲۲ اون ۲۴

دوسال عقد بودیم

پنج شیش ماهه رفتیم سرزندگی

بهش گفتم توافقی یه مبلغی میگیرم ازت تموم شه بی سروصدا اگه کوتاه نیاد یخدا کلیه امم فروختم وکیل میگیرم حقمو ازش میگیرم کثافت