2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه خواهرم مردم ازخجالت جلوشوهرم 😐پذیراییش افتضاح بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 99 پست
یاد پذیرایی این پیرزنای تنها افتادم، اونم نه عید اگه همینجوری میرفتیم از اینچیزا داشتن🫠

خوبه سالی یه بارمیایم اونم بدون شام اه حالم بدشد

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم ناراحتی نداره که..خواهر منم همین بود..میومد خونه من با بچه هاش ۳ روز میموند‌...خدا شاهده یه روز مرغ ی وعده ماهی ی وعده خورشت ی وعده فست فود و...اصلا کم نمیذاشتم از غذا تا میوه و چلسمه و همه چی‌...ولی من یه وعده میرفتم خونش یا عدس پلو یا ماش و از این قبیل غذاها‌...حالا من اصلا در بند غذا نیستم...یعنی زیاد نمی‌خورم ولی بهم بر می‌خورد و از یه جایی تصمیم گرفتم منم مثل خودش باشم و شدم....نمیشه که من صدمو بذارم و اون ده

راحت شدم...جالبه که اون اوضاع مالیش خیلی بهتره

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

ببینم میتونم بپیچونمش توهفت سوراخ باشم پیدام میکنه 😄

بگو دادم به جاری یا خواهر شوهرم ، کسی که بی ارزشت میکنه لازم نیس خودتو واسه ش به عزاب بدی میفهمم خواهرته و نمیخوای ناراحتش کنی اما توام خواهر اونی سالی یبار میری میتونست یه احترام بهتون بذاره ، وضع مالی ما جالب نیس خانوادمم سالی یبار میان ولی همون یبار شده خودمو به آب و آتیش بزنم بهترین سفره رو واسه شون میچینم و نمیذارم بفهمن دستمون حالیه که غصه بخورن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم ناراحتی نداره که..خواهر منم همین بود..میومد خونه من با بچه هاش ۳ روز میموند‌...خدا شاهده یه رو ...

هنومیخواستم کلی چیزمیزمادرشوهرم فرستاده گفتم بیادخونم بهش بدم دست خرم نمیدم طفلی شوهرم اینهمه براایناسنگ تموم میزارع حالااینجوریش کردن

ماشام نبودیم عزیزم که

کلامنظورم پذیراییع 

اگه باهاش راحتی یه بارتوخلوت باهاش حرف بزن بگوماکه نخورده نیستیم ولی جلوشوهرم زشته.بایدخودمون ارزش واحترام همو حفظ کنیم

یه عمه هم من دارم سالی به سالی آدم میره خونشون انگارهزارسال اونجابودی با کلی عزت واحترام میری عدسی درست میکنه میزاره جلوت 

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
بگو دادم به جاری یا خواهر شوهرم ، کسی که بی ارزشت میکنه لازم نیس خودتو واسه ش به عزاب بدی میفهمم خوا ...

ما شامم نرفتیم اخه دردم همینه بازاگه شام بودمیگفتم خب خرج سنگین بوده😐

شما جوری کارای خودتو بولد کردی و کارای ایشون رو کوبیدی که ادم متعجب میشه!!!کادوی تولد صد تومن هم که ...

تولدی درکارنبوداخه من کیک درست کردم صدتومنم دادم پسرش بزرگ 14سالش همینجوری چون خیلی بهم زنگ زدخاله برام درست کن درست کردم

ما شامم نرفتیم اخه دردم همینه بازاگه شام بودمیگفتم خب خرج سنگین بوده😐

حق داری والا منم بودم ناراحت میشدم شده من تو اردیبهشت رفتم خونه حواهرم آجیل سهممون رو ورداشته یا خودمم همینطور مگه آدم کسی عزیزتر از خواهر برادر و پدر و مادر داره، خواهش میکنم تو رفتارتون تغییر بدید که بفهمه ناراحتید شاید خودشو درست کرد، هرجقدرم شاغل باشه میتونه حتی سمارو بیرون دعوت کنه ولی یه شام بده 

حق داری والا منم بودم ناراحت میشدم شده من تو اردیبهشت رفتم خونه حواهرم آجیل سهممون رو ورداشته یا خود ...

شام نمیخوایم توقعم ندارم شاغل نمیرسه خرجازیاده ولی توقع یه میوه ابرومندکه داشتیم

شما جوری کارای خودتو بولد کردی و کارای ایشون رو کوبیدی که ادم متعجب میشه!!!کادوی تولد صد تومن هم که ...

عزیزم کیک تولد بچه رو پخته برده طرف انقدر خسیسه واسه بچه ش یه کیک نگرفته بعد انتظار کادو میلیونی داشته باشه