اره با این که سالم تره ولی خب بادمجون سرخ شده با روغن بیشتر خوشمزه تره 😅😅😅
راستی چرا فریز میکنن بادمجون سرخ شده رو ؟بد نمیشه؟
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
تجربه من میگه هرچقدر بادمجان خشک تر باشه و روغن بیشتر و حرارت روغن بالاتر جذب روغنش کمتره.من نمی دون ...
بعد موارد مصرفی بادمجون فریز شده فقط برا خورشته؟
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
اره با این که سالم تره ولی خب بادمجون سرخ شده با روغن بیشتر خوشمزه تره 😅😅😅راستی چرا فریز میکنن با ...
آره با هر روشی درست کردم هیچ کردم به اندازه روغن حوشمزه نمیکنه .چرا به خوشمزگیه تازه سرخ شده نمیشه بیشتر کارمندا یا اونایی که تو خونه نیستن کارو بچه اینا از فریز در میارن میندازن تا قابلمه تابه غذاشو درست میکنن خورش و کشک بادمجونو اینا .اونایی که معده شون مشکل داره اصلا نباید بادمجونو فریز کنن