2777
2789
عنوان

سرخ کردن بادمجان

98 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

برای سرخ کردن بادمجان اول نمک میزنم ، میزارم ۲۰ دقیقه بمونه، با دستمال خشکش میکنم

حالا که میخوای توی روغن سرخ کنم حرارت و مقدار روغن چطور باشه؟ و اینکه میتونم با روغن مایع سرخ کنم و فریز کنم؟

نمیخوام از سفید تخم مرغو ماست استفاده کنم

مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه من میگه هرچقدر بادمجان خشک تر باشه و روغن بیشتر و حرارت روغن بالاتر جذب روغنش کمتره.

من نمی دونم دیگه ضررش چقدره ولی با روغن سرخ کردنی سرخ می کنم و می ذارم فریزر

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

روغن کم بادمجونو خوشمزه نمیکنه

اره با این که سالم تره ولی خب بادمجون سرخ شده با روغن بیشتر خوشمزه تره 😅😅😅

راستی چرا فریز میکنن بادمجون سرخ شده رو ؟بد نمیشه؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
تجربه من میگه هرچقدر بادمجان خشک تر باشه و روغن بیشتر و حرارت روغن بالاتر جذب روغنش کمتره.من نمی دون ...

بعد موارد مصرفی بادمجون فریز شده فقط برا خورشته؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

ببین ی روش بهت یاد بدم با ی قاشق روغن سرخ کن

بادمجونارو نمک بزن آب رد بجوشون ب مدت ۵دقیقه بنداز داخل آب جوش قل بخوره دو دور بعد از آبکش رد کن آبش بره ی قاشق روغن بریز و سرخ کن ب راحتی بدون روغن

اره با این که سالم تره ولی خب بادمجون سرخ شده با روغن بیشتر خوشمزه تره 😅😅😅راستی چرا فریز میکنن با ...

آره با هر روشی درست کردم هیچ کردم به اندازه روغن حوشمزه نمیکنه .چرا به خوشمزگیه تازه سرخ شده نمیشه بیشتر کارمندا یا اونایی که تو خونه نیستن کارو بچه اینا از فریز در میارن میندازن تا قابلمه تابه غذاشو درست میکنن خورش و کشک بادمجونو اینا .اونایی که معده شون مشکل داره اصلا نباید بادمجونو فریز کنن