2777
2789
فروردینیا یکم ناسازگارن زن و مرد ...زندگی باهاشون به نظر من سختهاهل کل کل و جر و بحثندائم از بقیه تو ...

منی که هم بابا هم مامانم هر دو فرودین هستن و کاملا موافقم .. همیشه تو سر هم میزدن و لجباز و پر ادعا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
فروردینیا یکم ناسازگارن زن و مرد ...زندگی باهاشون به نظر من سختهاهل کل کل و جر و بحثندائم از بقیه تو ...

ببخشید دستم خورد درخواست دادم میشه لغو کنید تشکر🙏🏻

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فال و این چیزا کم بود بهش اعتقاد داشتن حالا چیزای چرت و پرت به اسم خصوصیات ماه تولدم مد کردن چه آدما ...

دقیقا الان یکی از کاربرا او همین تاپیک ویژگی های فروردینی هارو گذاشته هم من فروردینی هستم هم پدرم که برا هبچکدوممون صادق نیست این ویژگی ها که نشون میده ویژگی های مشترک ماه تولد خرافاتی بیش نیست من و پدرم هم خیلی ویژگی مشترک نداریم با اینکه یه ماه به دنیا اومدیم و ژنمون یکی هستش دیگه چه برسه به بقیه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
منی که هم بابا هم مامانم هر دو فرودین هستن و کاملا موافقم .. همیشه تو سر هم میزدن و لجباز و پر ادعا

دقیقا جاری و برادر شوهر من

دائم در حال دعوا کردن

دیگه حال همه رو بهم میزنن

بعد سر موضوعات بیخودی ها...

یک مرد فروردینی میشناسم که تا امسال ۱۷ ساله که داره با زنش زندگی می‌کنه 

هم مهربونه هم زود عصبی میشه و داد میزنه ولی فوق العاده زبون بازه و احساساتش رو بروز میده و اینکه اصلا خسیس نیست و دست و دلبازه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید
دقیقا الان یکی از کاربرا او همین تاپیک ویژگی های فروردینی هارو گذاشته هم من فروردینی هستم هم پدرم که ...

دقیقا من و بابامم اردیبهشتی هستیم دریغ از حتی یه شباهت اخلاقی یه روزم بیشتر اختلاف نداره روز تولدمون😐😂

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
دقیقا من و بابامم اردیبهشتی هستیم دریغ از حتی یه شباهت اخلاقی یه روزم بیشتر اختلاف نداره روز تولدمون ...

پس تایید نهایی شد این نظریه ✅😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
خداروشکر من از این چیزای چرت و پرت هیچوقت اعتقاد نداشتم و نخواهم داشت😂

کارت درسته👏👌

بیشتر ببینید