2777
2789
عنوان

شوهرتون بهتون ماشین نده ناراحت نمیشین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست
دست فرمون من خیلی هم خوب و با احتیاطه والا اونقد که من احتیاط میکردم خود شوهرم نمیکرد

اشكال نداره بخاطر شلوغي جاده ماشينو نميده 

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماشین تورو بهت نمیدهماشین خودشو بردار بترسه تا مرایدو بهت بده

ماشین خودش؟؟کلا همین یه ماشین رو‌داریم 

تا چندسال پیش دوتا دوتا ماشین داشتیم همیشه یکیشم میداد دست بقیه 

همینم اگه من اصرار نمیکردم نمیخرید دیگه قرعه خونگی نوشتم گذاشتمش تو عمل انجام شده وگرنه خودش فقط این جندسال پول جمع کرده ریخته تو ارز و صفر شده همش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ماشین خودش؟؟کلا همین یه ماشین رو‌داریم تا چندسال پیش دوتا دوتا ماشین داشتیم همیشه یکیشم میداد دست بق ...

خوب به نظرم سوییچ ماشینو بردار نده بهش.بگو دلت ماشین میخواد کمتر بریز حلق مردم و برادخودت بخر.این ماشین واسه خودمه

توضیحشو خوندم😐جایی نگفته مشکل از دست فرمونشه تازه خودش میگ خوب رانندگی میکنم!

حالا شما غصه نخوريد فرزندم😐

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

سر جمع یه ماه داد اونم وقتای که خسته بود صبحا میخواست بیشتر بخوابه مثلا من بچه هارو میبردم مدرسه یا ...

منم داد زدم به دیوار با آنکه این همه تو جاده پر پیچ خم هم رفتن تو یک ماه بعد از گواهینامه گرفتم اما همان روز خاله ام بود نمیدانم چرا هول شدم زدم به دیوار شوهرم حساس شد با آنکه کلید ماشین هم خونست من استرس سوارنمیشم تو جاده مشهد شوهرم داد اما من ترسو شدم چون برای زدن دیوار شوهرم کلی غرغر دعوا کرد اما پشیمان شد الآنم کلید تو دسترسم هست شوهرم سرکار نیره فکر می‌کنه سوار میشم با آنکه اصلا نمیشینم از غرغر هاش بیشتر ترس زدن دارم حالا قول داده برام پراید مدل پایین بخره ماشینمان مدل بالا تو فکر کن دست خودش خط نیفتاده حتی دست من سپر ،درش ،کلی خط وضربه خورد ،،😂

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بیشتر ببینید

بده هم نمیگیرم چون ب هر حال مهارتم اندازه یه مرد نیست تو رانندگی و تا وقتی از خودم ماشین نداشته باشم پشت ماشین بابامم نمیشینم ک اگه اتفاقی افتاد دلم نسوزه ک ماشینشو داغون کردم.ماشین قبلیش دنا بود چن باری ازش گرفتم ولی این جدیده رو بده هم جرعت ندارم 

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂