2777
2789
عنوان

چرا جدیدا انقدر ازدواج فامیلی رو نهی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 153 پست
جدیدا نمیدونم خودم مخالف ازدواج فامیلی هستم حتی سنتی

نمیگم سنتی خوبه ولی عشقو عاشقیم وقتی با ی حرومزاده باشی فرق نمیکنه قشنگ همه تکنیکی روت پیاده میکنه بعد میره یکی دگ رو میگیره ب ریش توام میخنده

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلایل ژنتیکی که مهمه خیلی

ولی جدا از اون من فامیل برام مثل خواهر برادرام هستن. تصور اینکه مثلا به پسرخالم یا پسرعموم حس عاطفی داشته باشم خیلی ترسناکه برام به هم میریزم اصلا

مثل این میمونه واسم که عاشق برادرم بشم

مگه داری بازی کامپیوتری میکنی؟ بحث یه عمر زندگیه وقتی تو فامیل یه مورد خیلیییی مناسب هست و بهم علاقه ...

نه هر غریبه ای 

غریبه ای که مورد پسنده 

خوب من خودم به شخصه بدم میاد کسی یک عمر شناختی به چشم دیگری دید 

مگر اینکه اون فامیل هم همون حس نزدیکی رو بهت نده

عوامل ژنتیکی‌ش اونقدمسئله بزرگی نیست. یه دکتر ژنتیک اتفاقا میگفت اگه احتمال انتقال ژن معیوب بین کسان ...

اتفاقا مسئله بزرگیه بیشترین آمار عقب افتادگی ها برا ازدواج فامیلیه

ما ازدواج فامیلی خیلی داشتیم که بچه ها مشکلی نداشتن 

وازدواج با غزیبه هم زیاد داشتیم که متاسفانه بچه ها بیمار شدن این چیزا دست خداست بنظرم 

من که بنظرم هیچکس برام مناسب تر و بهتر از همسرم نبپده و نیست من قبل همسرم خاستگار غریبه داشتم باهاشون رفت و امد هم کردم ولی وقتی همسرم اومد خاستگاری جوری به سرعت صمیمی شدیم همدیگه رو شناختیم و بحث و دعوایی بینمون پیش نیومد که خودم تعجب کردم 

دلیل اصلی ش همینه چیه یه عمر دیدی هیچی برای کشف و شناخت نیست و دنیای عجیبی نیست و به دنیای عجیب دیگر ...

اره دقیقا همین برای منم دلیل قابل قبولیه

واقعا تو ازدواج با فامیل حس نمیکنی زندگیت تغییر کرده