2777
2789
عنوان

چرا جدیدا انقدر ازدواج فامیلی رو نهی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 153 پست
دلیل اصلی ش همینه چیه یه عمر دیدی هیچی برای کشف و شناخت نیست و دنیای عجیبی نیست و به دنیای عجیب دیگر ...

مگه داری بازی کامپیوتری میکنی؟ 

بحث یه عمر زندگیه وقتی تو فامیل یه مورد خیلیییی مناسب هست و بهم علاقه مند هستید بری دنبال یه غریبه مرموز؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخالت زیاد میکنن و حرف زیاده تو اینجور ازدواجاچیزی گه دیدم

اره موافقم

بیین به فرض مثال عروس خالت میشی 

با مادرشوهرت به یه مشکلی خوردی هم تو حرص میخوری هم اون میای با دخترخالت یا اون یکی خالت درد و دل کنی یا مادرشوهره اینکار و کنه 

چون همتونو همه رو میشناسید احتمال اینکه خرف جابه حا بشه بیشتره

اگه بحث ژنتیک تبود ازدواج فامیلی خیلیم خوبه حداقل کامل طرفو میشناسی اخرش هم مال خودی میشی نه مال غریبه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
دلایل رو میخوام بدونم

من سنتی و فامیلی دوست ندارم ایجوریم شوهر نمیکنم 

فامیلی بخاطر فامیله چون دوربر ما هرکی وصلت فامیلی کرد آخر خوبی نداشت جنگ دعوا 

مثلا عمه خودم خواهر زادش داد پسر 

بعدش عروس بعدیش اومد غریبی بود

هر روز اشک خواهر زادش در می‌آورد 

ت ازدواج فامیلی مشگل پیش بیاد حرمتا شکسته میشه میببنی دوتا خواهر جون برای هم میدن ولی با وصلتی کردن ازم متنفر میشن 

غریب بهتره 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

بستگی داره برای من که از بچگی با پسر های فامیل بزرگ شدم باهم سفر و خرید و همه جا رفتیم رابطه صمیمی داشتیم واقعا چندش هم میشد اگه متوجه می‌شدم همبازی بچگیم کسی که همیشه مثل داداشم دونستمش بخواد حسی فراتر از حس خواهرانه به من داشته باشه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

شوهر آدم تنها فردیه ک خودت میتونی انتخابش کنی بازم بری با فامیل وصلت کنی؟فرض کن یکیو ببوسی و تو تخت ...

🤣🤣🤣پدر مادرم محل کارشون مشترک بود

یه نفر سراغ بابامو میگرفته از مامانم پرسیده برادرتون کجاست😂شبیهن اخه

دیگ مهم تر از عوامل ژنتیکی!

عوامل ژنتیکی‌ش اونقدمسئله بزرگی نیست. یه دکتر ژنتیک اتفاقا میگفت اگه احتمال انتقال ژن معیوب بین کسانی که فامیل نباشن 2 درصده، بین فامیلا 4 درصده. 

4 درصد انقد بحرانی نیست

نمیشه تایین تکلیف کرد 

بعضی از کشور های اروپایی رد میکنن ولی همونا ازدواج همجنس رو مجاز میدونن!!! 

ازدواج اگر از روی آگاهی کامل باشه موردی نداره از نظر من وگرنه بیشتر عشق های فامیلی عشق هایی از دوران کودکیه و خیلی ها هم براشون مسخرست چون وقتی از بچگی با اون شخص رفت و آمد کنی بیشتر حس برادری و دوست بهش داری نه حس عاشقانه 

هر کس تجربه ی متفاوتی داره ولی باز نمیشه قانونی وضع کرد و گفت چی درسته و چی غلط

اره موافقمبیین به فرض مثال عروس خالت میشی با مادرشوهرت به یه مشکلی خوردی هم تو حرص میخوری هم اون میا ...

دقیقا همینه و این زندگی انگار تو دید همه س و هرکی میاد یه ناخونکی میزنه 

تنکس گاد