2777
2789

به غیر از دلایل علمی و ژنتیکی برای بچه دار شدن ، دلایل مهم دیگش چیه؟

البته در صورتی که ادم خوبی تو فامیل باشه منظورمه نه داغون

همش حس میکنم واسه اینه فامیلو خوب میشناسیم بری هاشو میدونیم بدمون میاد از ازدواج باهاش ولی غریبه اینطور نیست 

خوب نشناختیمش برای همین ازدواج باهاش برامون جذاب تره 😂اینکه بری با ادمی که تا حالا ندیدیش زندگی کنی که زندگیت تغییری کنه وگرنه فامیل رو که از بچگی دیدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فامیل مزخرفه چه برسه ازدواج باهاشون

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بیشتر ببینید

یه دعوا با اختلاف باعث پاشیدن کل فامیل میشه

کل فامیل تو زندگیت دخالت میکنن چون همه خبر دارن

البته استثنا هم هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

من دارم با فامیل ازدواج میکنم ..🥲🤣

با اینکه بدی های ازدواج فامیلیو میدونما ولی‌ خب دله دیگه این حرفارو حالیش نمیشه

[💍♥️] اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید