2777
2789
انشالله راهشو پیدا کنی اونوقت خدا خودش برات میچینه واقعا منم بعضی وقتا فکروخیال آینده نمیزاره بخابم

بن بست مطلقه،همه تلاشها و دوندگیها بی نتیجه موند

همه به آب و آتیش زدنا بی نتیجه موند

الان هیچ نقشه راهی واسه زندگی ندارم هرکاری میتونستم بکنم کردم و نشد

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشالله به بهترین شکل انجام بشه عزیزم نگران نباش هرچی قسمتت باشه اتفاق میفته

ممنون قشنگم مرسی از دعای خیرت

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
بیشتر ببینید
منم موندم چیه اگ میشد اینجا فیلم میگرفتم نشونت میدادم

آخر الزمانه🥲🙃

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید
بن بست مطلقه،همه تلاشها و دوندگیها بی نتیجه موندهمه به آب و آتیش زدنا بی نتیجه موندالان هیچ نقشه راه ...

عزیزم من امضاتو خوندم خودمم تا چنسال پیش حسرت پزشکی رو میخوردم اما دیگ دست کشیدم بعضی وقتا ادم سرنوشتش یچیز دیگس باید بپذیرتش تا رشد کنه

عزیزم من امضاتو خوندم خودمم تا چنسال پیش حسرت پزشکی رو میخوردم اما دیگ دست کشیدم بعضی وقتا ادم سرنوش ...

تسلیم شدم خیلی وقته ولش کردم

ولی بازم بقیه راهها نتیجه نداد

بیشتر ببینید
مجردی خوبی داشتم آرامش بود ازدواج کردم وانختای اشتباه چرا بیشتر دقت نکردم چرا اصلا ازدواج کردم

ازدواج دخترا تو این دوره زمونه بلای جونشون شده

دختر خوب اکثرا شانسی نداره و فقط هفت خط ها به آرامش میرسن چون زندگی و دنیا برعکسه انگار قوانینش

بیشتر ببینید
مجردی خوبی داشتم آرامش بود ازدواج کردم وانختای اشتباه چرا بیشتر دقت نکردم چرا اصلا ازدواج کردم

ملاکاتون برای ازدواج چی بود؟ از اول عاشقش بودین؟یا عاقلانه ازدواج کردید؟ 

منم یلحظه باخودم این فکر کردم بعد یاد تکالیف دانشگام افتادم خوشحال شدم ولی بعید میدونم 😂

عجیب نیست که ما میخوایم دنیا تموم بشه اونم تو اوج جوونی؟

بیشتر ببینید