2777
2789

یکی عروسی دختر داییمه

یکی عروسی برادرزاده نامزدم

من موهام کم پشته ازین مدل موهای دم اسبی که گیره داره روی موهای خود ادم میشه وصلش کرد بده؟؟؟

معلوم نمیشه که مال خودم نیس

فقط میخوام بدونم با این نسبت ها دم اسبی بده یا نه

۲۳ سالمه و کلا ساده پوشی معروفم

با این ویژگی بده یا مناسبه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

اگه به لباست میاد قشنگهولی درکل بنظرم موی طبیعی قشنگتره

موهای خودم خیلی نازک شده و کم پشت

نه مناسب شنیونه نه میشه دم اسبی ببندم

لباسم مشکی ساده دخترونه اس

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موهای خودم خیلی نازک شده و کم پشتنه مناسب شنیونه نه میشه دم اسبی ببندملباسم مشکی ساده دخترونه اس

پس قشنگ میشی

از این مرواریدها که با چسب چسبیده میشن هم بزنی کف سرت قشنگ میشه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

ببین موهات کم پشته دم اسبی باعث میشه بقیه اش هم کنده بشه

سخت نگیر 

خودتم گفتی سادگی رو انتخاب کردی

به نظرم همون موهای خودت باشه براشینگ کن  اما یه اکسسوری و یا گل سر  بزرگ و قشنگ بهش بزن که توجهات به اون جلب بشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
برو ارایشگاه برات درست کنن همون دم اسبی هم خودت درست کنی معلوم میشه مصنوعیه ولی ارایشگاه بلده چجوری ...

اره اونکه میبرم ارایشگاه برام در بیاره خودم اصلا هیچ استعدادی توی درست کردن مو ندارم😂

موهای جلو سرم کوتاه تا روی لبمه بد نمیشه؟

ببین موهات کم پشته دم اسبی باعث میشه بقیه اش هم کنده بشهسخت نگیر خودتم گفتی سادگی رو انتخاب کردیبه ن ...

یه شب که اشکال نداره

واقعا نازک و کم حجمه و یکم وز هرکار کنم قشنگ نمیشه🥲🙁

بعدم اولین عروسی سمت نامزدمه دوس دارم معقول برم

پس قشنگ میشیاز این مرواریدها که با چسب چسبیده میشن هم بزنی کف سرت قشنگ میشه

راستیش ازون مرواریدا خیلی خوشم نمیاد

همون حالت ساده میبرم ارایشگاه برام درست کنه

یه شب که اشکال ندارهواقعا نازک و کم حجمه و یکم وز هرکار کنم قشنگ نمیشه🥲🙁بعدم اولین عروسی سمت نامزد ...

خب شینیون کن بعدش پف بده به موهات که پر به نظر برسه

اگر تهرانی آدرس بدم بری پیش شینیون کارم

واسه عقدم موهام محشر شد ، ساده و دخترانه ولی خیلی رویایی

فکر کنم یک و نیم بگیره اما پشیمون نمیشی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
خب شینیون کن بعدش پف بده به موهات که پر به نظر برسهاگر تهرانی آدرس بدم بری پیش شینیون کارمواسه عقدم ...

نه تهران نیستم🙁

ممنونم عزیزم