2777
2789

بعد این ک همه چیزای تو دلشو خالی کرد وگفت

ی گل رز ابی برام خریده بود🥲 اونو داد بهم بعد بغلم کرد

اخرشم برد رستوران غذا خوردیم🥲

نمیدونم کی تا این حد عصبی میشه دست بلند میکنه

شاید قابل درمان باشه یا نیست🥲

من خودم خیلی ترسیدم وقتی گفت مادرمو با چاقو زدم تا الانم مامانم ب روم میگه ازت متنفرم

🥲

چیکار کنم اخه🥲

دیگه تجربه هم داره تورو حرفه ای میزنه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الان داری با یه گل و رستوران لگد میزنی به آینده ات!

اگر خیلی گل دوست داری زنگ بزن گل فروشی واست بیارن!

طرف مادرشو زده 

میخوای به تو رحم کنه؟

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریض روانیه مواظب خودت باش 

ی فیلمی بود تو تلویزیون میزاشت ها پسره مشکل روانی داشت اونم همینجوری بود اول کتک میزد بعد معذرت خواهی میکرد و اخرشم دختره طلاق گرفت چون پسره درست بشو نبود و مشاوره هم میگفت ک این تو بچگیش اسیب های زیادی دیده

خب چیکار کنیم الان ما با یه ابنبات و بغل گولت زده ما چی بگیم الان دیقا؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

چقدر ترسناکه احتمالا گل میکشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
مریض روانیه مواظب خودت باش ی فیلمی بود تو تلویزیون میزاشت ها پسره مشکل روانی داشت اونم همینجوری بود ...

تو این۷ماه ک تا حالا همچین چیزی ازش ندیدم

فقط شاید بعضی وقتا داد زده 

اره فک کنم اثرات خونوادشه

میگفت پدر مادر تا مرز طلاق رفتن هعی فقط دعوا میکردن من اونموقع تا خودکشی رفتم