2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موندی پشت کنکور ؟

من نه 17  سالمه یکی از فامیلامون که دوست صمیمی هستیم داره یه رشته  میخونه میخواد لیسانسشو بگیره کنکور بده برای پزشکی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشودتاریخ تولدم نیست

من نه 17 سالمه یکی از فامیلامون که دوست صمیمی هستیم داره یه رشته میخونه میخواد لیسانسشو بگیره کنکو ...

خب پس دیر نیست 

اتفاقا سن خوبیه من چندتا از دوستان امسال که همین سن بودن قبول شدن چندتاشون پرستاری و پیرا پزشکی و یه تعدادم پزشکی

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
خب پس دیر نیست اتفاقا سن خوبیه من چندتا از دوستان امسال که همین سن بودن قبول شدن چندتاشون پرستاری و ...

اخه شما فکر کنین تا 22 سالگی قبول بشه تو 29 عمومی تموم کنه 2 سالم طرح تا 35 سالگیم تخصص 

اخه شما فکر کنین تا 22 سالگی قبول بشه تو 29 عمومی تموم کنه 2 سالم طرح تا 35 سالگیم تخصص

خب اشکالش چیه؟ فقط برای سه چار سال؟همه که سال اول قبول نمیشن اونایییم که قبول شدن چار پنج سال پشت کنکور بودن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
خب اشکالش چیه؟ فقط برای سه چار سال؟همه که سال اول قبول نمیشن اونایییم که قبول شدن چار پنج سال پشت کن ...

اشکال ندره ولی فکر میکنم دیره یکم 

من ۱۸  سالگی شدم. به نظرم معمولیه نه بده نه خوبه.

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید

اگه هدفت برات ارزشمنده سن و سال رو بذار کنار. 

آدما وقتی میمیرن اینکه چند سال داشتن مهم نیست، اینکه چه کارایی رو انجام ندادن مهمه. 

عمرت طولانی و پربرکت.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

اگه هدفت برات ارزشمنده سن و سال رو بذار کنار. آدما وقتی میمیرن اینکه چند سال داشتن مهم نیست، اینکه چ ...

مرسی دوست عزیز همچنین عمر شمام طولانی همراه با سلامتی باشه انشالله