2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ازم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 103 پست
من بودم اگه هم ناراحت میشدم هیچی به مهمان نمیگم به عنوان میزبان مخصوصا وقتی میزبان ازم عذر خواهی کنه ...

منم 

تا الان چند بار شده مهمون حتی دعوت کردم یه عالم تدارک و ...

طرف بد وقت زنگ زده نمیایم هیچی نگفتم 

ولی دیگه م دعوت نکردم کلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

دوست عزیز، شما از اون دسته خانمهای خیلی مهربونی هستی 

که آدم یاد این جمله میفته

،خوبی که از حد بگذرد، نادان خیال بد کند، 

شما بارداری

حالت تهوع داری

به جای اینکه از خودت دفاع کتی ، بر میگردی میگی میخواستم بیام کمک؟

وقتی خودتون، به خودتون احترام نمیزارید، جلوی کسی که در برابر شما آنقدر خوب نیست، پس هر اتفاقی بیفته، جایزه.

آنقدر باید اتیکت داشته باشید که هر شخصی اجازه نده با شما  به این نحو صحبت بشه.

اولا وقتی همسر شما دیر کردن، باید تماس می‌گرفتید که فلانی براش کار پیش اومده دیر میایم

دوما اگر میگفتن خودت پاشو بیا، باید میگفتید حالم خوب نیست، حالم خوب شه میام

سوما ، از این به بعد یه تجدید نظر تو روابطم میکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه پیام تشکر بی جا بود ولی خودتم ساعت 9 میرفتی بهتر بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
منم اصلا جوابشونو نمیدم بنظرم درکی از بارداری ندارن من حتی کار های خودمم به زور انجام میدم....

من درکت میکنم عزیز بیخیال بارداری سختو فقط اونایی که تجربه کردن متوجه مبشن منم توبارداری هرکسی قضاوتم میکرد میگفتم من هیچوقت زبونم به نفرین یا بدکسی نمیره ولی الهی تواین شرایط قرار بگیرید که تجربه کنید بفهمید من و خانوادم وهمسرم جی کشیدیم ازحال وروز من

تشکر کردم اما به خاطر دیر رفتن مون هم عذر خواهی کردم بنظرم اشکالی نداشت اگه دوبار تشکر کنم🫣

چی بگم دیگه صلاح خویش خسروان دانند😁 

امیدوارم بچت سالم بدنیا بیاداجی 🙏🏻 حامله ای واسه منم دعا کن🙏🏻

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
دیگه بحث ارزش ها و خط قرمزهاستشما براتون زیاد بولد نیساما من خودم و بقیه ک می بینید براشون مهم که مه ...

من که از قصد دیر نرفتم 

به خودم بود میخواستم همون ۶ و نیم هفت که شوهرم میاد بریم با اینکه حالم خیلی بد بود ولی دیر اومد 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉
چی بگم دیگه صلاح خویش خسروان دانند😁 امیدوارم بچت سالم بدنیا بیاداجی 🙏🏻 حامله ای واسه منم دعا کن🙏 ...

انشالا عزیزم

من درکت میکنم عزیز بیخیال بارداری سختو فقط اونایی که تجربه کردن متوجه مبشن منم توبارداری هرکسی قضاوت ...

دقیقا

دیگه بحث ارزش ها و خط قرمزهاستشما براتون زیاد بولد نیساما من خودم و بقیه ک می بینید براشون مهم که مه ...

حالا۱ساعت دیررفتن خدشه ای ب ارزش ها وخط قرمزها واردنمیکنه اونم تودوران بارداری وعید.هممون واسمون مهمه ازپشت کوه که نیومدیم.ولی خدا یه قوه ی درکی داده ب مازنا.درضمن ناراحتیم اگه باشه ب روآوردن نداره 

میدونی چرا بارداریا سخت شده؟چون از روز اول همه میرن تو استراحت مطلق

حتما علتی داره منی که دوقلوداشتم جفتم پایین بود بچه هام پایین بودن هماتوم داشتم ابریزش داشتم مثلاخوشی زده بود زیردلم که الکی استراحت مطلق باشم😕حرفایی میزنید

دیگه پیام تشکر بی جا بود ولی خودتم ساعت 9 میرفتی بهتر بود

چندنفر به اسی گفتن زودتر خودت تنهامیرفتی ولی شاید بعضیا دلشون میخواد باهمسرشون برن حالا چه خونه ها نزدیک چه دیر 

تازه حالشم یکم بد بود باید به اسی حق داد 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
دوست عزیز، شما از اون دسته خانمهای خیلی مهربونی هستی که آدم یاد این جمله میفته،خوبی که از حد بگذرد، ...

مممنونم 

بله همسرم با برادر شوهرم تماس گرفته گفته بود گویا اون ب جاریم نگفته

من که از خدامه دیگه دعوتم نکنه حداقل تا ۷/۸ ماه دیگه ک من زایمان میکنم

لطفا رو خودتون کار کنی  که اگر دعوتتون کردن، حرف دلتون رو بزنید

بگید ممنون از دعوتتون ولی ان شاءالله موقع مناسب خدمت می‌رسیم، نه اینکه منتظر بشینید که شما رو دعوت نکنن