2777
2789

حس میکنم این احساس نیاز واسم بزرگونه‌اس

برای خودم جدیده و یکم عجیب

من تاحالا تو ارتباط جدی‌ای نبودم یعنی دو سه نفری بودن باهاشون آشنا شدم ولی خوب پیش نرفته و همونا هم اصلا برام جدی نبودن صرفا از طرف خوشم اومده بوده

بعد الان دلم یه ارتباط واقعی میخواد از اینایی که باهاش رفیق باشی با هم خوش بگذرونید با هم رشد کنید با هم تلاش کنید یکی که مفید باشه نه پر از چالش و درگیری یه ارتباط عمیق و جدی باشه و چرا که نه به ازدواج هم ختم بشه

نمیدونم فقط دوست داشتم راجبش صحبت کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حس طبیعیه و نرماله بنظرم

طبیعی که آره هست

فقط خودم یکم تعجب کرد حس میکنم یکم واسه من بزرگونه‌اس انگار الان هنوز زود باشه😅

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
خیلی خوبع ولی امروزه هر کی میاد تو رابطه ب دو روز نکشیده رابطه خراب میشه

میدونی خیلیا از روابط مخصوصا تو سن پایین همون همسن و سال‌های خودمو که میبینم اصلا به قصد جدی بودن نیست خب راحت هم بیخیال میشن

بیشتر ببینید
خیلی عالیه اول خودتو بساز و مهارت‌های ارتباطی و گذشته ات رو ترمیم کن بعد خودش میاد

خب منظورم اینه که همین خودتو ساختنه تنها نباشی یکی کنارت باشه با هم بسازین

بیشتر ببینید
از ته دلت بخواه بدستش میاریمنم همیشه ارزوی همچین رابطه ایو داشتم و خدا نصیبم کرد

ولی من حس می‌کنم پیدا کردن همچین آدمی سخته آخه تو اطرافم که ندیدم 

بیشتر ببینید