2777
2789
عنوان

تا حالا حس کردین لیاقت تون بیشتر از زندگی الان و شوهرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 33 پست
بله درسته دخترهمسایه مون یه رشته معمولی دانشگاه آزاد یه شهر دیگه قبول شد یه پسر خیلی خوب و موجه و پو ...

من دوروز مونده به عقد یه خواستگار خوب البته سنتی رو رد کردم یک ماه قبلشم یه پولدارو واقعا شناسه قبلش کدوم گوری بودن

من دوروز مونده به عقد یه خواستگار خوب البته سنتی رو رد کردم یک ماه قبلشم یه پولدارو واقعا شناسه قبلش ...

به این فکر کن که ممکنه با اون آقا خوشبخت نمی‌شدی باشوهرت خوشبخت تر هستی.

مامی کیا ی سابق هستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به این فکر کن که ممکنه با اون آقا خوشبخت نمی‌شدی باشوهرت خوشبخت تر هستی.

می‌دونی چیه . نامزدم خودشم حس کرده پریشب می‌گفت من میفهمم یچیزیت هست من با تو همه جوره هستم اما شما دخترا فکر میکنید همیشه یکی از این پسره بهتر هست . گفت اگر لیاقتتو ندارم اذیتت نکنم برم . یعنی قشنگ ذهنمو خوند . خیلی عذاب وجدان گرفتم بعدش 

می‌دونی چیه . نامزدم خودشم حس کرده پریشب می‌گفت من میفهمم یچیزیت هست من با تو همه جوره هستم اما شما ...

بهش محبت کن احترام بذار حتی شده باتفریحات کوچیک مثل دور دور خوش باشین مردها عاشق خانوم های خوش خنده و شوخ و باانرژی هستند

مامی کیا ی سابق هستم