2777
2789
عنوان

بچه هاتون چقدر باهم سازش دارن

286 بازدید | 30 پست

من دیگه دارم روانی میشن ساعتی نیست که تو خونه ما صدای گریه ودعوا وجیغ و داد زدن نیاد دو تا دختر ۸و۴ساله دارم مداااتم دارن همو میزنن موی همو میکشن لگد میزنن هی به هم نیگن ازت متنفرم واای من خودم خواهر ندارم خوشحال بودم بچه هام هم جنسن خواهرن هوای همو دارن ولی دارن همو تیکه پاره میکنن منم دیگه اعصابم نمیکشه😭

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
خونه ما هم همینه

یعنی هزار برابر تایمی که باهم خوبن وبازی میکنن هزار برابرش دارن دعوا میکنن وداد میزنن گریه میکنن دیگه سردرد شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا من فک کردم اونایی که دوتا دختر دارن خونشون گل و بلبله. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
من دو قلو دارم یه سالشون نشده هنوز ولی همش دعوا میکنن جیغ جیغ راه میندازن

ای جانم دلم رفت براشون زیر دوسال بچه دعواشونم شیرینه

یعنی هزار برابر تایمی که باهم خوبن وبازی میکنن هزار برابرش دارن دعوا میکنن وداد میزنن گریه میکنن دیگ ...

ببرشون با روانشناس صحبت کنن

برای ما رو که نمیبرن وضعشون مشخصه

入学試験を待っています

من خونه باشم جنگه نباشم خودشون دوتایی ارومن و من هنوز کشف نکردم اخه چراااااا😕

وااای بچه های منم.  من هستم خوبن بعد دودقیقه مثل خروس جنگی میشن بعد دو دقیقه دوباره یادشون میره میرن بازی 

ولی بقول شما نباشم خوبن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید