2777
2789
عنوان

دیشب خانواده شوهرم مهمونمون بودن بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3119 بازدید | 97 پست

من تا عمر دارم این قضیه رو میکوبم بسرش یادش میندازم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
منم مهمون میاد این جور میشم به شدت عصبی میشم که آیا خونه مرتبه یا نه وسایل پذیرایی هست یا نه و سر دخ ...

نه بابا مگه میخواد جنک بشه مهمون میخواد بیاد خوش بهمون بگذره نه اینکه از قبلش حرص بخوریم تا بعدش خب پس مهمون نیاد بهتره دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه نمیشناسیش اینقدر هنگام کار کردن غر میزنه و داد میزنه به همه چی گیر میده حتی برا اینکه لج منو در ب ...

با ادم لجباز نباید لج کنی چون تا اخرش میره ،فک میکنم باید کاری کنی که احساس کنه میخای همه ی کارای مهمونی رو بندازی رو دوش اون اینجوری خودش کوتاه میاد.مثلا بگو بیا برنجو درست کن ،بیا این سالادو تو درست کن،اینقدر بهش کار بگو تا خودش خسته بشه

ببین مادرشوهرم را می‌شناسم پشت سرم میگه زن باید مدیریت کنه مثلا دیشب سیخ کم داشت گفت یادم رفت بگم سی ...

ببین اینکه اونا چی میگن مهم نیست اونم مادر همین پسره چه انتظاری داری. اونجا باید بگی نه ماشاءالله فلانی انقد حواس‌جمع و همه فن حریفی من خیالم بابت همه چی راحته فکر کردم خودش خبر داده بهتون. می‌بینید که با وجود این شرایط بهترین غذا رو درست کرده. از رو نرو با اینا باید همینطوری تا کرد تا خودشون به زبون بیارن

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
من تا عمر دارم این قضیه رو میکوبم بسرش یادش میندازم

کلا تو جمع هیچوقت بلد نیست چه جور رفتار کنه پارسال رفتیم خونه داداشم خب خونه تازه ساز بود همه چی برق میزد کابینت‌ها برق میزد تو جمع برگشت گفت به زن داداشم نظافت و تمیزی و سلیقه را به خانم منم یاد بدین خیلی خیلی زن داداشم ناراحت شد گفت ما از ایشون سلیقه را یاد میگیریم در ضمن سلیقه خرج ندادم این خونه همش با سلیقه فلانی یعنی داداشم ساخته شده

ببین اینکه اونا چی میگن مهم نیست اونم مادر همین پسره چه انتظاری داری. اونجا باید بگی نه ماشاءالله فل ...

اصلا برام مهم نیست اونا چه فکری می‌کنند ببین یه درصد هم مهم نیست دلم از همسرم شکسته اینکه دارم کنار کسی پیر میشم که اینقدر دلمو میشکنه و ...

اصلا برات مهم نباشه .توالان بیشتر از شوهرت توی جمعی که بودی نوع طرز فکرشون در مورد تو که چی برداشت می کنن برات مهمه 

و من متوجه شدم که خانواده ی همسرت ادم های با درکی هستن و فهمیدن که تو همه چی تمومی پس دیگه لزومی نداره خودتو اذیت کنی و اینم می دونی که شوهرت چه اخلاق بدی داره موقع مهمون دلری پس از این بعد ببین تو اصلاااا دخالت نکن از صفر تا صدش رو بزار هر جوری می خواد بگذره 

خونه خواهرش چرا نمیری وقتی مهمونی و اونا خوبن ..برو برای خودت با اونا خوش باش اصلا سمت همسرت سعی کن نباشی تا بحثی پیش بیاد یا اگه حرفی بود کتارش بشین سکوت کن 

خونه مرتب نباشه حرص نمی خوری وای من خیلی عصبی میشم قبلش

خب برنامه ریزی میکنم که خونم تمیز باشه غذایی را انتخاب می‌کنم که توش مهارت داشته باشم در کل نمیگم مهمون داری استرس نداره ولی خب بداخلاق نمیشم بخوام سر بقیه داد بزنم

بجه ها باید چه رفتاری نشون بدم میخوام مهمونی خانه خواهرشوهر را نرم دیگه هیچ جا باهاش نرم چون واقعا د ...

ن عزیزم زندگیو ب خودت سخت نکن برو ولی اصلا حرف نزن زیاد ک بخاید تو جمع دهن ب دهن کنید...حالا تو خونه هرچی بگید خودتون دوتا باز کمتر ادم ناراحت میشه تا جلو جمع