2777
2789

سلام موهام لخت هست ولی دوس دارم مثل اونایی ک کراتین میکنن لخت باشه ب جز کراتین راه دیگه ای هست ک ضرر هم نداشته باشه؟

اتو هم کردم ولی اونجوری لخت و سنگین نمیفته

پاسخ هوش مصنوعی

برای داشتن موهایی لخت و سنگین بدون استفاده از کراتین، چند روش طبیعی و کم‌ضرر وجود داره که می‌تونید امتحان کنید:

1. **ماسک‌های طبیعی**:

- **ماسک روغن نارگیل و آلوئه‌ورا**: ترکیب این دو ماده می‌تونه موها رو نرم و صاف کنه. ماسک رو به موهاتون بزنید، ۳۰ دقیقه صبر کنید و بعد بشویید.

- **ماسک شیر و عسل**: شیر رو با کمی عسل مخلوط کنید و به موهاتون بزنید. بعد از ۲۰ دقیقه بشویید.

2. **روغن‌های طبیعی**:

- روغن آرگان یا روغن بادام می‌تونه به موها نرمی و سنگینی بده. بعد از شستشو، مقدار کمی از روغن رو به موهای مرطوب بزنید.

3. **روش‌های حرارتی ملایم**:

- اگر از اتو مو استفاده می‌کنید، حتماً از اسپری محافظ حرارت استفاده کنید تا آسیب به موها کاهش پیدا کنه.

4. **شامپو و نرم‌کننده مناسب**:

- از محصولات مخصوص موهای صاف استفاده کنید که حاوی مواد نرم‌کننده و مرطوب‌کننده باشند.

5. **خشک کردن صحیح**:

- بعد از شستشو، موها رو با حوله به آرامی خشک کنید و از کشیدن یا پیچیدن شدید خودداری کنید. سپس با باد ملایم سشوار، موها رو صاف کنید.

این روش‌ها ممکنه به مرور زمان تأثیر بذارن و نیاز به صبر و تکرار دارن. اگر دنبال نتیجه سریع‌تر هستید، می‌تونید از روش‌های موقت مثل اسپری‌های صاف‌کننده استفاده کنید. امیدوارم موهاتون همون‌طور که دوست دارید بشه! 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه میخوای دقیقا مثل کراتین کرده‌ها بشه تنها راهش اینه که کراتین کنی، فکر نمی‌کنم راه دیگه‌ای باشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
اگه میخوای دقیقا مثل کراتین کرده‌ها بشه تنها راهش اینه که کراتین کنی، فکر نمی‌کنم راه دیگه‌ای باشه

من موهام کم پشتت وگرنه حتما کراتین میکردم..فک کنم اگه کراتین کنم پوست سرم معلوم بشه🥲

من موهام کم پشتت وگرنه حتما کراتین میکردم..فک کنم اگه کراتین کنم پوست سرم معلوم بشه🥲

منم مثل شما

فکر کنم بهترین راه استفاده از ماسک مو و تقویت و بهبود موهامونه، البته هیچوقت به براقی کراتین نمیشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید