2777
2789
عنوان

یک دختر چقدر ازادی داشته باشه

1051 بازدید | 137 پست

من الان ۱۵ سالمه امسال کم کم‌میشم ۱۶ بعدش ازادی اصلا ندارم مثلا خونه دوستم نباید برم

باید چادر بپوشم

نباید ارایش کنم وسیله آرایشی دستم ببینن دعوا میکنن

مانتو نباید بالا زانو باشه بزور چادر یکم‌کوتاه میگیرم

وقتی منو رفیقم باهم عکس میگیرم کلی دعوا میشه که چرا عکس‌از من باید گوشی یکی دیگ باشه رفیقم ۵ ساله باهمیم مامانش باباشو همه رو میشناسه

برای مدرسه فقط‌امساله تنها میرم صبحا 

مانتو انقد بلندو گشاده بعضی بچه ها مسخره میکنن شلوارم همینطور موهای صورتم نمیزاشتن بزنم همین ۲ ماه پیش تاپیک‌زدم گفتن یواشکی بزنم منم زدم بعد ۲ روز دید دعوا کرد ولی یادش رفت

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگر خانوادت اوککی نباشن تا ۴۰,سالگی هم اختیار خودتو نداری

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

خب خیلی محدودی... واقعا اذیت می شی اینطوری.

خیلی عذاب میکشم روح روانم از دست رفته امیدی ندارم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بنظرم يكم سخت ميگيرن

مثلا من تو سن تو ارايش و اينا يكم ميكردم. البته خودم اهلش نبودم

خونه دوستام اجازه داشتم. البته دوستام همه دختراي خوبي بودن و خانوادمم اونارو ميشناختن. 

چادري هم هستم. 

ولي خب كم كم باهاشون راه بيا

جامعه بسكه خراب شده نگرانت هستن طفليا

🫠

اگه میخوای آزادی هات مستکم و همیشگی باشه 

باید کم کم هر کدومو انجام بدی همه رو باهم کنی 

یهو همه کپ میکنن و دعوا و جنایت پیش میاد 

اگه میخوان با حجاب باشی فقط بخاطره حفاظت از خودت 

نه اونا 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید