2777
2789
عنوان

راهنماییم میکنید بین منو نامزدم

110 بازدید | 10 پست

بچها اگر نامزدتون عقاید مذهبی داشته باشه   و واقعا هم رعایت کنه فقط ظاهری حرف نزنه، مثلا به زنی که روسری نداره نگاه نکنه و خیلی چیزایی که برا بقیه عادیه ولی ایشون رعایت میکنه نه فقط جلوی من.

ولی من کامل مذهبی نبودم و نیستم، مثلا فامیل نزدیک بیاد خونه روسری نمیپوشم جلو پسرعمو و پسر دایی و اینا

و‌موقع سلام و خدافظی دست میدیم. ولی ایشون میگه روسری داشته باش و دست نده. 

میخام بدونم کسی هست شرایط منو داشته و رفته توی زندگی، چطور شده براش  یا اگه تجربه اینشکلی دیدین ممنون میشم منطقی راهنماییم کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ب مذهبی بودن اون آقا کاری ندارم 

ولی واقعا وقتی متاهل میشی باید یکم رعایت کنی حتی اگر شوهرت کاملا بی خیال این حرفا باشع 

موهای تو برای شوهرتع باید زیبا یشونو ببینه نیاز نیست همشونو جلوی پسراعموات نشون بدی 

حالا اشکال ندارع بی حجاب باشی موهات مشخص باشه ولی یه شالی حداقل گردنت باشع بهتره

من خودم بی حجابم ولی کلن روسری رو از سر در نمیارم با اینکه مجردم 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

اگه عقاید و اعتقاداتتون بهم نمیخوره چرا قبول کردی؟

من خودم آدم خیلی مذهبی هستم و بدون که عقاید یکی از مهم ترین چیز ها تو زندگیه این تازه اولشه بعدا امکان داره هر دوتون به مشکل بخورین

من ونامزدم اینجوریم ولی به اعتقادات هم احترام میذاریم

عزیزم یعنی میذاره روسری نداشته باشید یا  دست بدید برا سلام کردن با بقیه؟  ‌صحبت کردین درموردش یا از همون اول مشکلی نداشت با این موردا؟؟

عزیزم یعنی میذاره روسری نداشته باشید یا دست بدید برا سلام کردن با بقیه؟ ‌صحبت کردین درموردش یا از ...

من جلو خانوادش طبق خواستش پیش میرم چون خانوادش باحجابن ولی جلو خانواده من کاری نداره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.