2777
2789
عنوان

خواهرم با صورت خونی دیشب اومده خونمون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 75 پست
الاهی بگردم خدا نگهشون داره همچین ادمای مهربون با درک و شعوری رو🥺❤️

اصلا حیف از واژه ی آدم استفاده بشه. اینطور آدما به نظرم باید تا ابد زنده باشن. خواهرم طلا هاشو گم کرد رفت خرید دوباره براش نذاشت کسی بفهمه یه کارایی کردن بگم اصلا هیچکی باورش نمیشه خواهرم جونش بهشون بستس 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا حیف از واژه ی آدم استفاده بشه. اینطور آدما به نظرم باید تا ابد زنده باشن. خواهرم طلا هاشو گم کر ...

پس خاهرتون حق داره ان شاالله ک زود بهبودیشونو بدست بیارن و همیشه سالم و سلامت باشن🙏🙏

هیچ چیزی اللخصوص خانواده شوهرغرزش اینونداره خواهرت به سروصورتش آسیب بزنه فکرکرده برااونامهمه؟؟؟!!!

اگه مهم نبود بنده خدا پدرشوهرش با اون حال داغون از بیمارستان نمیومد خونمون که به خواهرم ثابت بشه زنده ست. 

اگه مهم نبود بنده خدا پدرشوهرش با اون حال داغون از بیمارستان نمیومد خونمون که به خواهرم ثابت بشه زند ...

چیشدمن نفهمیدم

فکرکردم دعواشون شده

خواهرت چون فکرکرده خانواده شوهرش تصادف کردن اینطوری به خودش کرده؟؟؟

عزیزم خواهرم بخاطر خبری که شنیده بود شوکه شده مواد از کجا در اومد😑😑

چون دوستم ب اینصورت بوده گفتم عزیزم ، همیشه موضوع تاپیک رو کامل اول بگید همه در جریان موضوع باشند 😂

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

چیشدمن نفهمیدمفکرکردم دعواشون شدهخواهرت چون فکرکرده خانواده شوهرش تصادف کردن اینطوری به خودش کرده؟؟؟

اره عزیزم. متاسفانه یه نفر گفته بود پدر شوهرت فوت شده اینم شوکه شده نفهمیده چیکار کرده اینقد جیغ زده بود همسایه ها ریخته بودن سرش وگرنه خودشو نابود میکرد

چون دوستم ب اینصورت بوده گفتم عزیزم ، همیشه موضوع تاپیک رو کامل اول بگید همه در جریان موضوع باشند 😂

عزیزم من گفتم چه پمادی بزنم جای زخم ها نیفته چون الان دکتر پوست نیست که ببرمش دکتر