2777
2789

از بس دلم پره هی تاپیک میزنم نمیدونم واقعا مقصر ماییم یا اونا😔 بابام خواست وام برداره هی گفت قسطاش زیاده ضامن ندارم شما ضامن شین نصف نصف... قسطاشم قرار بود خودمون بدیم...ینی بخدا هر روز زنگ میزد؛؛ ماهم رفتیم همه کاراشو کردیم شوهرم ضامن شد چک برد مدارک برد کلی دوندگی کرد و... ماهم رو اون پول خدا میدونه حساب کرده بودیم😔  تا پول واریز شد دیدم مامان و بابام جفتشون سکوت کردن لام تا کام حرف نمیزدن بعد زنگ زدم سر بسته گفتم پول واریز شده؟ بابامم گفت هنوز نه (البته واریز شده بود)  منم با خنده گفتم پس نصف نصفه یهو بابام آتیش گرفت و با طلب کاری گفت همچین قراری نبوده کی گفته نصف نصف بزار واریز بشه همشو تو بردار ما بیزاریم از وام و اخرشم وسط حرفم گوشیو قطع کرد!! بعد با عصبانیت زنگ شوهرم زده ک زنت نصف وامو میخواد ما کی گفتیم میدیم بهتون شوهرمم برا اینکه شر نشه (چون بابام یه ادم حسود واب زیرکاعه) گفت ما لازم نداریم باشه برا خودتون!! 

ب منم هی میگه بابات بازیم داد حقم داره با دوز و کلک ضمانتشو گرفت بعدم زد زیرش😔

اصلا فکرشو نمیکردم حتی پدر مادر این کارو کنن چقد خاطرم جم شد ک بدهیامو با خیال راحت میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گاها وقتا کارایی میکنن که همه رو سر افکنده میکنن نمیدونم چشونه والا

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیشتر ببینید
هعییی بابای منم میخوادخونشو بفروشه یک خونه کوچکتربخره با اینکه کاراش هنه بامنه میخوان بقیه پول روباد ...

میگن خدا پدر مادرو محتاج بچه نکنه اما من میگم خدا بچه رو محتاج پدر مادر نکنه با این کاراشون ادمو تا سکته میبرن 

بابات کارش زشت بوده همسرت اگه گله کرد طرف حق رو بگیر زندگیت رو تلخ نکن 

پدر و مادر هم احترامشان واجب ولی زندگی خودشون رو دارن

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

فکر کردم فقط بابا مامان من ادمای کثیفین

اینام فقط دنبال منفعت خودشونن با هزار بدبختی با وام ازدواج ماشین خریدیم عین قوم شوهر یسره چسبیده بودن ک شوهرم ببرتشون اینور اونور چندبار خسته بود نبرد از بس اه کشیدن و جلو روم گفتن خروسگ ماشین سوارن بخدا ماشین کلا سیستمش قفل کرده کنج حیاط افتاده

دیگه تجربه بشه برای سری های بعد 

برای بعضی ادم ها نباید کار انجام داد

شوهرت هم هرچی گفت سکوت کن طرفداری نکن

نمیتونی ضمانتتون رو پس بگیرید؟

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید