2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من چند سال پیش اهواز زندگی میکردم 

ببین هم خوب داشتن هم اون تعصبی ها 

که اصلا با نگاه اول مشخص نمیشد باید خیلی میدیدیشون تا متوجه بشی کدومن ولی بشدت مهمان نواز و خونگرم هستن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

خوبن ولی اگه برای ازدواج میخوای و طرف مقابلت بچه‌ی شیخه باید با قوانین کنار بیای

مثلا حتما محجبه میخوان

یا بیشتریا قبول نمیکنن تنها زندگی کنید

خونه بزرگی دارن خانوادگی زندگی میکنن

من خودم عرب ابادانم ولی نمیتونم با همچین قوانینی زندگی کنم 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌

الان یه سری خبیث میان به عرباتوهین میکنن

عزیزم مگه نمیدونی اعراب ارث باباشونو خوردم؟

چند روز پیش یه تاپیک زده بودن و ب ما توهین کردن 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌

من عربای ایران رو خیلی شناخت ندارم ولی بقیه کشورها چند همسری بینشون خیلی رایج و عادیه.

تو عراق یه دوستی دارم همسن ۷۲ایای خودمونه، ۳ تاپسر داره و یه دختر میگفت هر جا رفتین زیارت دعا کنین شوهرم زن نیاره سرم، میگفت رسمشونه خواهرشوهراش داشتن دنبال زن میگشتن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌