2777
2789
عنوان

فکرشو نمیکردم حتی بابام کلک بزنه بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 88 پست
گاها وقتا کارایی میکنن که همه رو سر افکنده میکنن نمیدونم چشونه والا

اینقدررررر دلم شکست...

نه بخاطر پول البته پولم مهم بود اما بیشتر از همه بخاطر اینکه نارو زدن قلبمو بدرد اوردن حتی ب خون خودت نباید اعتماد کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا حق باشماست. خدا خیر شوهرتو بده که وعوا راه ننداخته . من باشم با همچین خانواده ای قط رابطه میکنم

منی ک هر روز زنگ میزدم احوالشونو میگرفتم الان دوسه روزه زنگ نزدم حتی یه خبر نگرفتن دوسه روز چیزی نیست اما ادم پرو وقتی خرش از پل میگذره همه رو زیر پا میزاره 

اگر بدون وعده نصف وام میگف بیا ضامن بشین میشدین؟

نه شوهرم دوس نداشت ضامن شه چون یبار به بابام گفته بود ضامنش نشده بود منم بالاخره راضیش کردم گفتم نصف پولو میده بهمون بابامه ادم مطمئنیه اون نشده ضامنت اما تو ضامن شو خودمون جلو میوفتیم...

ک اینم شد نتیجش

حق با توعه ولی واقعا میخواستی ضامن بابات نشی اگه وعده نمیداد؟

خب اونی که وام میگیره بهش احتیاج داره اگر قراره یه مبلغی شو بده بره که دیگه فایده نداره 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

من چند روز پیش تاپیک شمارو خوندم

خیلی غمگین شدم

خدا از دروغگوها نگذره

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚